""
""

Keiroš odlazi sa mesta selektora Irana

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.03.15. | 16:06

Portugalski stručnjak odlučio da napusti klupu azijske selekcije zbog neslaganja sa određenim postupcima iranskog saveza

Portugalski fudbalski stručnjak Karlos Keiroš napustiće klupu Irana, samo šest meseci pošto je produžio ugovor do 2018. godine, saopštila je Fudbalska federacija Irana.

Izabrane vesti

Keiroš (62) predvodio je Iran na Mundijalu u Brazilu prošlog leta gde je ta selekcija ostavila solidan utisak, iako je završila takmičenje u grupnoj fazi.
"Nisam ni najmanje uticao na odluku o napuštanju Irana. Ona je doneta pod pritiskom", reka je Keiroš, a prenosi agencija AFP.

Kako tvrdi Keiroš je želeo da angažuje igrača Rostova Sardara Azmuna, kao i člana holandskog NEC-a Alireza Jahanbakša, za dve prijateljske utakmice u Evropi

Oni su umesto toga pozvani u reprezentaciju do 23 godine, što je za Keiroša bila kap koja je prelila čašu.
"On više nije mogao da podnese ovu situaciju i napustio je mesto selektora. Ne možemo da ga nateramo da ostane", rekao je predsednik Fudbalske federacije Irana Ali Kafašijan u intervjuu za iransku novinsku agenciju IRNA.

Keiroš, koji je u karijeri predvodio madridski Real, a radio je i kao pomoćni trener u Mančester junajtedu, i zvanično će napustiti klupu Irana krajem marta posle prijateljskih mečeva sa Švedskom i Čileom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalKarlos KeirošIran

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara