"Anđelik Kerber"
"Anđelik Kerber"

Kerberova lagano do polufinala, povukla i Cibulkovu

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.10.16. | 15:21

Prva teniserka sveta preslišala Medison Kiz u Singapuru. U petak od 10.00 č o poslednjoj polufinalistkinji međusobno odlučuju Radvanjska i Pliškova

Anđelik KerberKao što se i očekivalo, Anđelik Kerber je zabeležila trijumf nad Medison Kiz čime je osigurala plasman u polufinale prestižnog turnira u Singapuru. Ona je za 61 minut igre slavila sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Prva igračica sveta time ne samo da je sebi "učinila uslugu", već i Dominiki Cibulkovoj koja je zahvaljujući tome što je Nemica slavila u dva seta prošla takođe među četiri najbolje. Time je situacija u Crvenoj grupi rešena, dok ćemo za Belu morati da sačekamo do sutra, iako se već sada zna da se Svetlana Kuznjecova plasirala u polufinale, a za drugo mesto koje vodi dalje bore se Radvanjska i Pliškova.

Izabrane vesti

U petak od 10.00 časova po srednjoevropskom vremenu rekete ukrštaju Svetlana Kuznjecova i Garbinje Muguruza, a ne pre 13.30 Karolina Pliškova i Agnješka Radvanska. Pošto prvi meč praktično ništa ne odlučuje, fokus je na drugum pošto ćemo odatle dobiti i poslednju polufinalistkinju. U dosadašnjih šest obračuna Pliškova niti jednom nije izašla kao pobednica, ne osvojivši pritom niti jedan set. Očigledno je da joj igra Poljakinje ne odgovara, tako da bi trebalo očekivati njenu sedmu pobedu i plasman među četiri najbolje.

Pliškova ima zanimljivu tetovažuTakmičenje u Singapuru igra se na tvrdoj podlozi za nagradni fond od čak 7.000.000 dolara. Na njega može da se plasira samo po osam teniserki i dublova sa samog vrha svetskih lista. Igračice i parovi su podeljeni u dve grupe, a po prva dva u grupama idu u polufinale.

(foto: Action Images)


tagovi

SIngapurNemackaMedison KizDominika CibulkovaAnđelika KerberAgnješka Radvanska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara