""
""

Keriku draža penzija nego Njukasl

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.04.17. | 17:25

„Bio sam predugo na Old Trafordu i uživao sam. Neću igrati više ni za jedan drugi engleski klub to je sigurno", kaže vremešni vezista Mančester Junajteda

Iskusni vezista Mančester Junajteda Majkl Kerik odbacio je mogućnost da se preseli u Njukasl na kraju sezone, nakon što mu istekne ugovor sa Crvenim đavolima. 

Izabrane vesti

Vremešni fudbaler (35) broji poslednje dane u dresu tima sa Old Traforda pošto mu ugovor ističe u junu, ali još uvek nije doneo odluku o daljem nastavku karijere. Svrake imaju ideju da mu ponude ugovor svesne da bi im njegovo iskustvo dobro došlo u povratničkoj sezoni u Premijer ligi, ali... 

Nije tajna da je Kerik odrastao kao veliki navijač Njukasla, ali igrač sam poručuje da najverovatnije nikada neće obući crno-beli dres.
„Mislim da je moj voz za Njukasl prošao. Kada sam bio klinac navijao sam za Svrake i sanjao kako ću jednoga dana obući crno-beli dres, ali opet smatram sebe srećnim što sam ovoliko dugo ostao u Mančester Junajtedu. To je ona situacija u životu kada ne možete baš sve da ostvarite“, rekao je Kerik za novo izdanje Junajtedovog klupskog magazina.

Nekadašnji reprezentativac Engleske kaže da ne razmišlja ni o jednom drugom klubu na Ostrvu i da je penzija realna opcija.
„Bio sam predugo na Old Trafordu i uživao sam. Neću igrati više ni za jedan drugi engleski klub to je sigurno. Videćemo šta će se desiti u junu, trenutno nemam ništa konkretno u planu, uživam u sadašnjosti“, zaključio je Majkl Kerik kojem će Junajted krajem maja upriličiti svečanu utakmicu na Old Trafordu na kojoj će se pojaviti i Srbin Nemanja Vidić.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaMajkl KerikPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara