"Marko Kešelj"
"Marko Kešelj"

Kešelj: Svi sada moraju da poštuju Pionir

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.12.15. | 12:14

“Sa pobedama u Beogradu, možda i nekoj na strani, može se nešto napraviti i u TOP 16 fazi Evrolige

Marko KešeljBivši igrač Mege, Đirone, Olimpijakosa, Valensije, Crvene zvezde, Marko Kešelj trenutno je bez angažmana, ali pomno prati dešavanja na  evropskoj sceni, naročito u Evroligi u kojoj su beogradski crveno-beli pobedom nad Bajernom  izborili plasman u TOP 16 fazu.
"Gledao sam utakmicu u Pioniru i čestitao bih ekipi Zvezde na trijumfu i prolasku u Top 16 fazu takmičenja. Utakmica je bila baš odlična, Bajern je imao svoju šansu, nije je iskoristio i Beograđani su prošli dalje, uz malo sreće",  kaže Kešelj za MOZZART Sport.

Šta ekipa Dejana Radonjića može da uradi u narednoj rundi takmičenja?
"Prva faza je pokazala šta znači Pionir i navijači crveno-belih. Dobili su i veliki Real, Himki, sad Bajern, svi će klubovi sa velikim respektom stizati u Pionir. Sa pobedama u Beogradu i možda nekoj na strani može se nešto više napraviti".

Izabrane vesti

Koje klubove vidite na fajnal foru?
"Sigurno one koji imaju najveće budžete, najbolje individualce, trenere... Uglavnom teško je to prognozirati. Drago mi je zbog svih ekipa koje u svojim redovima  imaju naše igrače i trenere, što su prošli dalje. Ja sam pripreme odradio sa Fenerom u kome ima više naših momaka, plus Željko Obradović, oni su minimum na fajnal foru, a možda naprave i nešto više".

Trenutno ste bez angažmana, trenirate li?
"U trenažnom sam procesu, očekujem neku ponudu, ali mi teško pada čekanje... Mučno je sedeti u Beogradu u decembru, a ne igrati, ipak ne gubim nadu", rekao je na kraju Kešelj.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press.


tagovi

Marko KešeljEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara