"Markos Bagdatis"
"Markos Bagdatis"

Kineska finala

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.09.17. | 15:41

Za trofej na teniskom turniru u Čengduu bore se Istomin i Bagdatis, a u Šenženu Gofan i Dolgopolov

Markos BagdatisKad mačaka nema, miševi kolo vode. A upravo to se dogodilo na turnirima u Šenženu i Čengduu.

Jer u ta dva kineska grada na redu su borbe za pehare i mora se priznati da imena koja su se probila do poslednjeg dana dva prestižna takmičenja sigurno ne pripadaju baš "prvom ešalonu".

Izabrane vesti

BAGDATIS - ISTOMIN
TB DA, KVOTA 2,00

Pogotovo u Čengduu gde se za pehar, 250 ATP poena i 183.435 dolara bore dva veterana, Denis Istomin i Markos Bagdatis. Rus sa uzbekitanskimm pasošem vodi sa 2-1 u sudarima sa Kipraninom, koji je još jednom slavio ali na čelendžeru u Tašketnu pre osam godina. Sada i tada su dve razlićite priče.

Dok je Istomin bivao sa godinama sve bolji, toliko da je ove sezone izbacio sa Australijan opean šestostrukog šampiona, Novaka Đokovića, Bagdatis je sve gori. Ponekad bljesne, kao što je sada slučaj, ali talenat koji ga je u jednom trenutku stavio u centar pažnje javnosti odavno mu nije dovoljan.  Po nama, Istomin je balgi favorit, tako da je kvota 1.90 na njega sasvim dobra. Takođe, trebalo bi dobro razmisliti i o mogućnosti da će doći taj-brejk.

Finale u Šeženu, koje će novom šampionu doneti takođe 250 ATP poena, ali i 116.910 $ igraju dva odlična tenisera, David Gofan i Aleksandar Dolgopolov. Francuuz je favorit iako je Ukrajinac slavio na jedinom dosadašnjem njihovom odmeravanju. Obojica važe za izuzetne tehničare tako da će ovaj susret sigurno biti lep za oko. A da bi bi lep i za tiket predlažemo vam da se oprobate da vidite da li će biti tri seta, ali i jednu od kombinazzija na Gofana, trenutno 12. igrača na svetskoj lestvici.

Kvote i igre za finale Šenžena između Gofana i Dolgopolova naknadno će biti dostupne na sajtu mozzartbet.com.

(foto: Action Images)


tagovi

Aleksandar Dolgopolovbet infoDavid GofanDenis IstominEvropaKinaMarkos Bagdatissportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara