"navijači Intera samo žele rezultate"
"navijači Intera samo žele rezultate"

Kineska Superliga stiže u Evropu - Đengsu Suning kupuje Inter!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.04.16. | 13:44

Nerazuri dobijaju finansijsku injekciju?

navijači Intera samo žele rezultateOtprilike 20.000.000 evra spiskao je Đengsu zimus na dovođenje nekih kineskih igrača čija imena verovatno niste ni čuli, pa 25.000.000 i kusur za Čelsijevog Ramiresa i onda oko 47.000.000 za Šahtjorovog Aleša Tešeiru. A sada je Đengsu, tačnije kompanija Suning, vlasnik tog kluba, rešila da kupi i - Inter?! Da budemo precizni 20 odsto akcija Nerazura, koje bi platila između 60.000.000 i 90.000.000 evra.

Vest donosi Gazeta delo sport navodeći dalje da je sve ideja predsednika Intera Erika Tohira, koji pokušava da upumpa sveže milione u milanski klub. Suning bi prema Gazetinim informacijama kupio 14 odsto Tohirovih akcija, te još šest procenata onih koji pripadaju bivšem predsedniku Masimu Moratiju.

Izabrane vesti

Sam Morati je, doduše, baš juče rekao da nema šanse da će prodavati deonice. Gazeta to tumači na sledeći način: ostane li Morati čvrst u stavu, Tohir će prodati većinu svog vlasničkog paketa.

Indikativno je, međutim, da je tako brzo rešio da krene sa izvlačenjem iz kluba. Serija A više nije toliko unosna kao što je bila krajem prošlog i početkom ovog veka.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Serija Ameđunarodni fudbalItalijaInterEvropaErik TohirĐengsu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara