""
""

Kinezi spremni za novu detonaciju: Galatasaraju 20.000.000 evra za Podolskog?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.12.16. | 10:40

U Istanbulu nemaju nameru da propuste ovu ponudu, poznato je ime eventualne zamene

Transfer pijaca još čestito nije ni otvorena, a već smo preživeli tektonske udare u poslu od 70.000.000 evra, koliko je Šangaj SIPG izvdojio za Čelsijevog Oskara. A ako se po jutru dan poznaje onda bi ovo mogla da bude zima u znaku kineskog bacanja para na sve strane. 

Izabrane vesti

Dok se čeka da Oskarov transfer u Šangaj bude i definitivno obavljen, Kinezi su spremili još jednu bombu. Kako javljaju dobro obavešteni turski mediji, na adresu Galatasaraja stigla je koverta sa čekom na 20.000.000 evra i potpisom čelnih ljudi Guangdžoua Evergranda. I to za Lukasa Podolskog

Osvajač zlata sa Mundijala pre dve godine navodno je već na izlaznim vratima kluba, jer u Istanbulu nemaju nameru da propuste ovako dobru priliku da unovče 31-godišnjeg Podolskog, koji polako ulazi u ozbiljne igračke godine i cena mu već značajno opada. 

Naime, Galatasaraj je već spremio i zamenu za nemačkog krilnog napadača i to u liku Marka Marina. Nekada velika nada evropskog i nemačkog fudbala mogla bi da bude prva lasta na Turk Telekom areni, a u Olimpijakosu nemaju ništa protiv da se ovaj posao odradi, po pravoj ceni. 

Pregovori su, kako se pominje, već počeli, a minimalna cena koju klub iz Pireja traži je 3.000.000 evra. Toliko je Olimpijakos platio Čelsiju letos kada je dovodio Marina

Galatasaraj planira da ove zime kupi još i desnog beka, štopera i napadača. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaGalatasarajGuangdžou EvergrandeLukas PodolskiMarko MarinSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara