""
""

Kladi se na... Derbi kineskog prvenstva, Oskar, Hulk i Paulinjo... Golovi su zagarantovani!

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.04.17. | 10:39

Mnogo se očekuje od duela Guangdžoua i Šangaja

Posle stotine potrošenih miliona na skupocena pojačanja, kineska liga je startovala ovog meseca, a već u 3.kolu na programu je veliki derbi dva kandidata za titulu, ekipa Gunagdžou Evergrande i Šangaj SIPG (subota 13.35, prenos na TV Sportklub 3).

U pitanju su dve najskuplje ekipe u Kini. Aktuleni šampion Guangdžou u svojim redovima ima Brazilca Paulinja (stigao iz Totenhema), Alana Karvalja i Rikarda Gularta, ali i Kolumbijca Džeksona Martineza, koji je operisao kolono i neće biti na raspolaganju treneru Skolariju.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL GUANGDŽOU-ŠANGAJ

Sa druge strane Šangaj SIPG je prethodnih meseci ubedljivo najviše trošio i uspeo da dovede Oskra i Hulka i sjajnog Elekesona. Trener Viljas Boas ima iskusnog sunarodnika Rikarda Karavalja koji je trenutno povređen.

Guangdžou je u drugom kolu kiksnuo i izgubio od Šandong Lunenga koji su do pobede predvodili Tardeli i Pele, dok Šangaj ima stopostotan učinak – pali su Čančung i Janbijan, istina oba meča Skolarijev tim je igrao kao domaćin.

Gosti su u azijskoj Ligi šampiona potvrdili dobru formu i pobedom nad Uravom, dok je domaćin remizirao sa Kavasakijem.

Sve, dakle, ukazuje da je čist kec preveliki rizik, ali s obzirom na sjajne individualce u oba tabora možda bi izbegavanje konačnog ishoda bilo najpametniji izbor. Opet, imajući u vidu ofanzivce na kojima bi pozavideli mnogi vodeći klubovi tipovi gg, i gg 3+ se čine kao mudra odluka...

NAŠI PREDLOZI

TGG      GG3+   1,90

KMB   1X&GG  2,25


tagovi

bet infoEvropaHulkmeđunarodni fudbalOskarPaulinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara