""
""

KLADIONICA: Iz dvojke u keca i pet komada u vašem fiksu dana!

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.08.13. | 20:24

Silkeborg je posle dosta muke i uzbuđenja uspeo da savlada Lingbi rezultatom 3:2 i tako pojača vaš tiket kvotom 1,85...

Da izreka “bez starca nema udarca“ i te kako važi u svetu fudbala videli smo u meču Silkeborg – Lingbi, vašem najigranijem fudbalskom meču dana. Kladioci su masovno igrali keca, a vrlo lako je moglo da se dogodi da ostanu kratkih rukava.

U meču prepunom uzbuđenja, golova i sa jednim velikim preokretom Silkeborg je zahvaljujući “starcu“ – 31-godišnjem napadaču Jespera Beha, inače dvostrukom strelcu stigao do velike pobede, rezultatom 3:2.

Izabrane vesti

Lingbi je posle prvih 45 minuta vodio rezultatom 1:0 golom Granskov-Hansena, da bi isti igrač po početku drugog poluvremena rezultat povećao na 2:0 i vama zaigrao po živcima...

Ali, onda je na scenu stupio Beh, koji je sa dve brzopotezne reakcije (66, 68. minut) anulirao prednost rivala, da bi Emil Šil u 73. minutu dao svoj doprinos velikom preokretu i pojačao vam tikete uz kvotu 1.85, koja uvek dobro dođe.

Verujemo da je velika većina vas posle drugog gola Granskov-Hansena zgužvala tikete i oprostila se od eventualnog dobitka, ali ovo je samo pokazatelj da je u fudbalu sve moguće!

(FOTO: Action Images)


tagovi

DanskaEvropakladionicaSilkeborg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara