Klasični Inter koji sve upropasti! Već su na minus pet... Bleki lansirao turbo Violu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 26.08.18. | 22:24

Nerazuri opet razočarali, fantatsičćna Fiorentina, Đenova lansirala nova imena, drama na Sardiniji

Klasično „interovski“. Sve dobro što urade, vrlo brzo upropaste. Posle poraza od Sasuola u prvom kolu, Nerazuri su večeras razočarali i na svom terenu. Prokockali su 2:0 i pobedu protiv Torina, na kraju zaslužili i da izgube, a osvojili su bod - 2:2.

Priče o Skudetu se opet pokazuju neosnovanima, Spaletijev tim jednostavno nije šampionski materijal. Uostalom, već su pet bodova iza Juventusa.

Izabrane vesti

Spaleti je promenio tim u odnosu na prvo kolo. U startnih 11 nije bilo Mirande, Dalberta, Lautara Martineza, a startovali su Škrinijar, Vrsaljko i Perišić. Najnoglana opet nije dobio šansu da debituje... I dobro je to funkcionisalo u prvom poluvremenu.

U šestom minutu su Ikardi i Perišić zamenili uloge i Inter je poveo. Ikardi je zabeležio prvu asistenciju posle 10 meseci i idealno centrirao Hrvatu koji je u maniru prave „devetke“ zakucao loptu u mrežu. Inter je dominirao i držao stvari pod kontrolom, a ubrzo i duplirao vođstvo. Politano je idealno centirao iz slobodnjaka, a De Fraj upisao prvenac u novom klubu pošto je glavom smestio loptu u mrežu.

Ništa nije nagoveštavalo dramu jer je Inter sve držao pod kontrolom. Torino skoro da nije zapretio u prvom poluvremenu... Ali onda kalsičan Inter u drugih 45 minuta. Beloti je majstorski nanjušio prostor iza Interovih defanzivaca i iskoristio sjajan pas Falkea da prepolovi zaostatak. Toro se probudio i počeo da stvara probleme uplašenom Interu. Bilo je samo pitanje momenta kada će Bikovi izjednačiti. Desilo se to u 68. minutu kada je novajlija Meite iskoristio očajne reakcije Intera u defanzivi.

Išao je Torino i po treći gol, imao šanse i bio bliži pobedi od Intera. Još jedna razočaravajuća sezona Nerazura u najavi...

Ali zato je Fiorentina startovala furiozno! Kjevo je rasturen 6:1! Evrogolom Nikole Blekija Milenkovića je načela Kjevo, a onda sasula rafal u mrežu Letećih magaraca. Žerson je na debiju pretvorio  otpadak u gol, Benasi se poklonio na asistenciju Đovanija Simeonea kojeg je sa tribina gledao otac Dijego, a upisao se i najbolji igrač tima Kjeza. Počasni gol za Kjevo je bio delo Violinog bivšeg igrača Nenada Tomovića koji se nije radovao i posvetio ga je preminulom prijatelju Davideu Astoriju. A onda u nadoknadi još po jedan gol Čolita i Benasija. Start iz snova za Violu! 

Radost i u tužnoj Đenovi. Grifoni su u prvom meču u sezoni savladali Empoli 2:1 i lansirali dva imena na koja treba obratiti pažnju. Mladi poljski napadač Krištof Pjatek koji je došao iz Krakovija je postigao gol za 1:0 i otvorio vrata pobede, a onda je pogodio još jedan debitant. Kristijan Kuame koji ima samo 20 godina je duplirao prednost i Đenova je lansirala dva imena koja bi mogla da budu među otkrićima sezone. Gol Mraza u nadoknadi vremena je samo ublažio poraz Toskanaca.  

Drama na Sardiniji je trajala 99 minuta i završena je podelom plena između Kaljarija i Sasuola - 2:2. Dva puta je glava Leonarda Pavoletija donosila vođstvo Sardima, ali i Neroverdi su dva puta stizali prednost. Prvo preko preporođenog Berardija, a potom i golom Boatenga iz penala u 99. minutu! Prethodno je VAR dodelio penal gostima zbog igranja rukom Romanje. Udineze je golom De Paula posle kontranapada srušio Sampdoriju, dok su Bolonja i Frozinone odirgali bez golova. 

SERIJA A - 2. kolo

Subota

Juventus - Lacio 2:0 (1:0)
/Pjanić 30, Mandžukić 75/

Napoli - Milan 3:2 (0:1)
/Zjelinski 53, 67, Mertens 80 - Bonaventura 15, Kalabrija 49/

Nedelja

SPAL - Parma 1:0 (0:0)
/Antenući 49/

Inter - Torino 2:2 (2:0)
/Perišić 7, De Fraj 32 – Beloti 55, Mejte 68/

Đenova – Empoli 2:1 (2:0)
/Pjatek 6, Kuame 18 – Mraz 90+4/

Kaljari – Sasuolo 2:2 (1:0)
/Pavoleti 10, 73 – Berardi 53, Boateng 90+9/

Udineze - Sampdorija 1:0 (1:0)
/De Paul 9/

Frozinone - Bolonja 0:0

Fjorentina - Kjevo 6:1 (2:0)
/Milenković 8. Žerson 42, Benasi 49, 90, Kjeza 71, Simeone 90+3 – Tomović 76/

Ponedeljak

20.30: (1,75) Roma (3,60) Atalanta (4,90)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama


tagovi

Mauro IkardiAndrea BelotiIvan PerišićStefan De FrajNikola MilenkovićĐovani SimeoneMarko Benasi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara