"Jirgen Klinsman"
"Jirgen Klinsman"

Klinsman se vraća u Premijer ligu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.04.16. | 16:08

Selektor SAD navodno ima ponude sa Ostrva...

Jirgen Klinsman

Ijan Dark, poznati fudbalski komentator iz SAD, lansirao je na društvenim mrežama zanimljivu informaciju o povratku Jirgena Klinsmana u englesku Premijer ligu.

Izabrane vesti

Bez ikakvih citiranih izvora, niti odakle mu informacije za ovakvu tvrdnju, Dark je jedan od onih koji su se javno uključili u diskusiju oko odlaska Roberta Martineza sa klupe Evertona. Uprkos plasmanu u polufinale FA kupa, kao i činjenici da na raspolaganju ima zvezde kao što su Romelu Lukaku, Ros Barkli ili Džon Stons, Španac na klupi Karamela se muči ove sezone.

U transferu koji bi sigurno začudio mnoge, legenda Totenhema i trenutni selektor SAD-a Jirgen Klinsman spominje se kao potencijani novi menadžer Evertona. Dark tvrdi da su informacije koje dobija o dolasku Nemca na Gudison park „stalne“, ali i da postoji upitnik nad dilemom da li je baš Klinsman pravi čovek za ovaj posao, posebno ako imamo u vidu da se dosta muči sa selekcijom SAD u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Podsetimo, početkom nedelje se i Marselo Bijelsa spominjao kao kandidat za naslednika Roberta Martineza na klupi Evertona, ali je ta glasina najedanput utihnula. Videćemo šta će biti sa Klinsijem

(FOTO: Action Images) 

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici 


tagovi

Roberto MartinezPremijer ligaJirgen KlinsmanEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara