""
""

Kljajić: Ako nastavimo ovako, neće biti dobro

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.07.17. | 16:47

"Pristup je bio jedini razlog takve igre, moramo da vidimo gde je problem i jedino tako možemo da ga rešimo", naveo je čuvar mreže crno-belih

Golman Filip Kljajić bio je najbolji igrač Partizana u revanšu protiv Budućnosti i to je nešto što je malo ko očekivao. Čuvar mreže crno-belih smatra da ekipa nikako ne sme da dozvoli sebi da ponovi pristup kao u Podgorici.

Izabrane vesti

Statistički gledano, Kljajić je protiv šampiona Crne Gore odradio sjajan posao jer nije primio gol ni u prvoj utakmici.
"Tako se namestilo... Mi smo odigrali veoma lošu utakmicu, ne znam razlog, ali to moramo da rešimo među sobom, ne bi smeo da nam se ponavlja ovakav pristup meču. U subotu u prvenstvu nas čeka Mačva, koja će igrati na polukontru ili kontru, a mi u tom duelu moramo da skupimo samopouzdanje za sledeću utakmicu koja nas čeka u Evropi. Pristup je bio jedini razlog takve igre, moramo da vidimo gde je problem i jedino tako možemo da ga rešimo. Ako ovako nastavimo ne piše se dobro nikome, a samim tim ni timu", rekao je Kljajić za klupsku televiziju. .

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Olimpijakosa, a prva utakmica na programu je u utorak od 20.45 u Beogradu.
"Svi znamo kakav je Olimpijakos tim. Igraju konstantno evropska takmičenja, Ligu šampiona i Ligu Evropa. Oni su dobar protivnik, mi moramo dobro da se spremimo, da damo sve od sebe da prođemo", naveo je Kljajić.

Starter na utakmici u Podgorici,  Petar Đuričković rekao je da su loš pristup i meč protiv Budućnosti dobra opomena za ono što čeka Partizan u nastavku kvalifikacija za Ligu šampiona.
"Bilo je mnogo prostora izmedju naših linija, nismo bili kompaktni, to je osnovni razlog zbog kojeg nam je protivnik u prvom poluvremenu stvorio veliki broj šansi. Mi smo imali samo jednu šansu u prvom poluvremenu. Oni su imali izuzetne šanse, ali ih na našu sreću nisu iskoristili. Ovo je dobra opomena pred nastavak takmičenja u kvalifikacijama. Moramo da se trgnemo i uz veliki rad da ispravimo greške", naveo je Đuričković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Budućnost PodgoricaFilip KljajićLiga šampionaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara