Ključa u Sloveniji - poslednje kolo određuje šampiona!

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 18:39

Olimpija i Maribor nastavili trku u dvoje

Nastavlja se trka za šampionsku titulu u Sloveniji, a ko će pobediti definitivno ćemo saznati u poslednjem kolu. Oba kandidata, lider Olimpija i prvi pratilac Maribor, upisali su pobede u utakmicama 35. kola.

Ljubljančani su na svom terenu savladali Krško sa 2:0, a junak trijumfa bio je Rok Kronaveter. On je postigao oba gola za Zmajčeke i zadržao ih na pravom kursu ka trofeju.

Izabrane vesti

Najpre je u 12. minutu Kronaveter iskoristio asistenciju Rikarda Alvesa i načeo goste, a pobedu je potvrdio u 66. minutu iz penala.

Olimpija ima dva boda više od Maribora koji je danas u gostima deklasirao Celje sa 4:0. Na tom meču heroj je bio Luka Zahović, sin Zlatka Zahovića, koji je postigao het-trik.

A prvi gol dao je nekadašnji fudabler Partizana i Voždovca, Saša Ivković u 30. minutu. Nakon toga, stvari u svoje ruke preuzeo je Zahović junior koji je protivničku mrežu zatresao u 35, 60. i 69. minutu.

U poslednjem kolu teži posao bi trebalo da ima Olimpija, jer gostuje trećeplasiranoj ekipi Domžala, dok Maribor dočekuje šestoplasiranu Goricu.

Foto: Shutterstock


tagovi

MariborFK Olimpija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara