""
""

Klop ponovo briljira: Kagava je kao kobasica u sendviču

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.03.15. | 12:42

Kagava je od povratka u Borusiju odigrao 23 utakmice i dva puta se upisao u listu strelaca. U prvom "mandatu" u Dortmundu je igrao od 2010. do 2012. godine

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop od ranije je poznat po britkom jeziku i prilično originalnim izjavama, pa tako ni ovaj put nije bilo dosadno sa njim uoči revanša protiv Juventusa u osmini finala Lige šampiona.

Izabrane vesti

Klop je rekao da mu je drago što se Kagava vratio u Borusiju i pohvalio Japanca kako se kreće između linija tima.
"Šinđi je neko ko se kreće tako dobro na natežim delovima terena, između dve linije od po četiri igrača. Kao da je kobasica u sendviču, on dobro spaja dve linije", rekao je Klop za sajt UEFA.

Kagava je od povratka u Borusiju odigrao 23 utakmice i dva puta se upisao u listu strelaca. U prvom "mandatu" u Dortmundu je igrao od 2010. do 2012. godine.

On je još jednom ponovio i da mu je veoma drago što je jedan od najboljih igrača ekipe Marko Rojs produžio ugovor sa klubom.
"On je izuzetno važan za Borusiju. On je tako kvalitetan fudbaler, a naša finansijska situacija je komplikovana i mnogi su očekivali da bi Rojs mogao da napusti klub. Mnogo klubova ga je tražilo, a on je rekao ostajem", podsetio je Klop.

Rojs je u dosadašnjem toku sezone postigao sedam golova na 15 prvenstvenih utakmica za Borusiju. Pored toga upisao je i tri asistencije. 

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Šinđi KagavaNemackaMarko RojsJirgen KlopBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara