Ko će u Ligu 2?

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.05.18. | 13:38

Uzbudljiv finiš treće francuske lige

Daleko je treća francuska liga od atraktivne i kvalitetne, ali danas je na programu poslednje kolo pa je red da bacimo pogled na stanje stvari i u ovom takmičenju.

Red Star se plasirao u Ligu 2 sa prvog mesta, dok će se velika borba voditi za drugu poziciju i za opstanak.

Izabrane vesti

Grenobl je trenutno drugoplasirani sa 51 bodom, dok dva manje ima Bezije. Grenobl ima relativno lak zadatak protiv 15. Sanoe kojoj gori pod nogama da izbori postanak. Bezije se pak nada da bi Sanoa mogla da iznenadi Grenobl jer bi u slučaju poraza domaćih i te kako profitirao.

Treba imati na umu da remi nikako ne ide u prilog Bezijeu jer bi u slučaju da oba tima imaju jednak broj bodova Grenobl bio u prednosti, pošto ima bolji međusobni skor. Grenobl je jednom slavio, a drugi put izborio remi protiv Bezijea ove sezone.

Bezije će naspram sebe imati veoma nezgodan Erbije koji je stigao do finala kupa gde ga je savladao Pari Sen Žermen. Ipak, Bezije je slavio na dva od tri prethodna susreta sa Erbijeom, doduše, minimalcem, ali trebalo bi očekivati da domaćin pruži maksimum i osvoji tri boda, ali ni Erbije nije još uvek obezbedio opstanak tako da treba očekivati lavovsku borbu i jednih i drugih.

Što se tiče ostalih okršaja, obratite pažnju i na dvoboj Lavala i Konkarnoa. Domaćima ne trebaju bodovi, gosti žele da matematički obezbede opstanak tako da nije nemoguće da ih domaći puste. Ako biste da izbegnete dvojku, probajte sa duplom šansom. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 18:30 5135 FRA 3 Beziers - Herbiers kmb 1&0-2 4,40
Pet 18:30 5132 FRA 3 Grenoble - Entente ds X2 2,31
Pet 18:30 5134 FRA 3 Laval - Concarneau ds X2 1,43
Ukupna kvota14,53

FRANCUSKA 3 - 34. KOLO: 

Petak

 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Francuska 3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara