"Vip Beach Masters"
"Vip Beach Masters"

Ko je najbolji u Srbiji u odbojci na pesku?

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.08.14. | 14:24

FInale Vip Becah Masters turnira održava se na Adi Ciganliji, a kulminacija će se dogoditi za vikend, kada ćemo saznati imena novih prvaka Srbije

Vip Beach Masters

Ovogodišnji Vip Beach Masters 2014 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje sedmu godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije, završava se finalnim turnirom na beogradskoj Adi Ciganliji od 27. do 30. avgusta. Najboljih 38 parova, 21 u muškoj i 17 u ženskoj konkurenciji, boriće se za titulu nacionalnog šampiona, kao i za vredne nagrade iz ukupnog fonda od 32.000 evra, koji obezbeđuje Vip mobile. Pored vrhunskih mečeva, sve posetioce finalnog spektakla očekuje celodnevni zabavni program, a ulaz za sve dane turnira je besplatan.

Izabrane vesti

Nakon sjajnih nadmetanja, održanih u Novom Pazaru, Užicu, Kruševcu, Novom Sadu, Kraljevu, Čajetini, Velikom Gradištu, Baču, Somboru, Zrenjaninu i Kanjiži, nacionalni odbojkaški karavan preselio se na najpopularnije beogradsko kupalište. Finalni turnir na Adi Ciganliji počeo je danas (sreda) kvalifikacionim mečevima u, dok su nadmetanja u glavnom žrebu rezervisana za četvrtak i petak, 28. i 29. avgusta. Poslednjeg dana turnira, u subotu, 30. avgusta, od 10 časova, odigraće se polufinalni i finalni mečevi, kada ćemo saznati ko su nove šampionke i šampioni Srbije u odbojci na pesku.

Po drugi put ove sezone biće organizovana i Vip biznis liga koja okuplja velike kompanije i sponzore turnira. Učesnici ovih nadmetanja su kao svoje posebne goste pozvali 160 mališana iz svih osam osnovnih škola iz Obrenovca za koje je spremljen poseban zabavni program.

BESPLATNA ŠKOLA ODBROJKE

Vip škola odbojke

Tokom sva četiri dana turnira, naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić držaće besplatnu školu odbojke na pesku za mališane uzrasta do 14 godina. Za treninge sa Vanjom rezervisana su  šest termina, i to u sredu 27. avgusta od 17-18 časova, u četvrtak i petak, 28. i 29. avgusta u dva termina, od 10-11 časova i od 17-18 časova, kao i poslednjeg dana turnira u terminu od 15 časova. Kroz Beach Masters školicu je ove  sezone prošlo 3.941 dečaka i devojčica, a po drugi put, u Beogradu će biti organizovan i trodnevni Kids Beach Volley kamp za 50 dečaka i devojčica iz 11 gradova koji su pokazali najbolje znanje odbojke na pesku na prethodnim turnirima.

Osim toga, u petak, 29. avgusta, Vanja Grbić će obradovati i posetioce Vip radnje na adresi Knez Mihailova 9, kada će od 12 časova potpisivati kačkete i fotografisati se sa njima.

Prvi put turniri u okviru Nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku imaju svoj zvanični mobilni telefon sezone, LG G2 Mini. Zahvaljujući posebno kreiranoj Android aplikaciji Vip Beach Masters, korisnici mogu da nauče osnovne poteze ovog dinamičnog sporta i isprate sve vesti sa takmičenja.

Ovaj značajni sportski događaj podržali su LG, Coca–Cola Hellenic, DaCapo, Ada Ciganlija kao i gradovi u kojima se turniri održavaju, a kompanija Wiener Stadtische osigurala je ceo turnir.


tagovi

Odbojkaodbojka na peskuSrbijaVIp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara