"Enver Alivodić i Branko Pauljević"
"Enver Alivodić i Branko Pauljević"

Ko je precrtao Tubića i Alivodića sa spiska Partizanovih želja? Vučelić tvrdi da ih sportski sektor ne želi

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.01.15. | 10:53

To bi moglo da znači da je prvi favorit za angažman na poziciji štopera Zoran Rendulić, bivši fudbaler Borca i Javora

Enver Alivodić i Branko PauljevićKakav obrt u Partizanu! Nemanja Tubić i Enver Alivodić definitivno neće biti novajlije crno-belih, ali su nejasne okolnosti ko je i zbog čega odustao od njihovog dovođenja. Označeni kao prioriteti Marka Nikolića neposredno po završetku jesenjeg dela prvenstva, doskorašnji fudbaleri BATE Borisova i Vojvodine, odjednom su nestali sa zvanične liste kandidata za angažman u januarskom prelaznom roku.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić čak tvrdi da se ni štoper, ni desnokrilni vezista ne nalaze u planovima kluba iz Humske 1, iako su obojica slobodni igrači, a prema nekim informacijama sa njima je Nikolić pre nekoliko sedmica već obavio razgovore.
Njegovog imena (Envera Alivodića, prim. aut.) nije bilo na listi želja koju smo dobili od sportskog sektora. Na listi pojačanja koju smo na UO dobili od sturke nije bilo ni Tubića“, kaže Vučelić za Sportski žurnal i Naše novine ostavljajujući navijače Partizana u zabuni ko su stvarne želje Marka Nikolića i njegovih saradnika.

Izabrane vesti

Ako je sve onako kako Vučelić priča onda bi upražnjenju poziciju štopera  - posle isteka saradnje sa Vojislavom Stankovićem - mogao da popuni Zoran Rendulić, bivši prvotimac čačanskog Borca i ivanjičkog Javora, kome je istekao ugovor sa kineskim Šenjangom i koji se već izjasnio da bi voleo da se vrati u Partizan, gde je igrao u mlađim kategorijama. Mada, imajući u vidu obrt u slučaju Alivodića i Tubića nije na odmet sačekati epilog i ovog slučaja.

S druge strane, u Humskoj 1 još čekaju realizaciju transfera Vladimira Volkova u Hjundai, razmatraju mogućnost da Petar Škuletić napusti klub i nadaju se skorom početku pregovora sa Čelsijem povodom najavljene selidbe Danila Pantića u London.
Nismo još ništa na papiru dobili, ali već je izvesno da će pregovori uslediti. Ono što je sigurno i na čemu ćemo insistirati u pregovorima jeste da nas Pantić ne napusti u junu, jer mu tada ističe ugovor i mi bismo ostali bez ijednog evra obeštećenja. To ne bismo smeli da dozvolimo. Ugovor koji je potpisao sa Partizanom čudan je i loš, ali to je nasleđena stvar, mi na to nismo mogli da utičemo. Učinićemo sve da iz njegovog transfera izvučemo što veću finansijsku dobit za klub“, rekao je Milorad Vučelić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja TubićMilorad VučelićEnver Alivodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara