"Majkl Kin"
"Majkl Kin"

Ko kaže da je ponedeljak najružniji dan u nedelji? Everton čeka Sandra i Kina i prebacuje stotku

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.07.17. | 23:03

Pojačanja broj tri i četiri

Majkl KinZa golmana Džordan Pikford izdvojeno je 28.500.000 evra, kapiten Ajaksa Davi Klasen koštao je 27.000.000, a sada je red da Everton pojača i dve preostale linije tima. Prema navodima britanskog javnog servisa već koliko u ponedeljak na Gudison bi trebalo da stignu napadač Malage Sandro Ramirez i Barnlijev štoper Majkl Kin.

Prvi dolazi za propisano obeštećenje od 6.000.000 evra pošto je Ronald Kuman bio ubedljiviji od predstavnika Sevilje, Atletika i Njukasla, sve navodno zainteresovanih klubova za bivšeg polaznike čuvene Barsina La Masije. Što se tiče Sandra, tu je sve završeno i on bi mogao da i zvanično bude predstavljen kao treće pojačanje Karamela.

Izabrane vesti

Odmah potom, nadaju se na Gudisno, i četvrto u liku 24-godišnjeg Kina čiji će paraf koštati čak 28.000.000 evra. On nije sasvim siguran, ali ako ne bude nekakvih veleobrta u narednih 24 časa stići će na lekarske preglede.

U ova dosadašnja pojačanja nismo računali napadača Henrija Onjekurua, koji je za 8.000.000 evra stigao iz Eupena, ali je odmah prosleđen na jednogodišnju pozajmicu Anderlehtu.

Uostalom, nije ni sa ovom četvoricom kraj za prelazni rok, pošto Kuman nije odustao od 27-godišnjeg reprezentativca Islanda Gilfija Sigurdsona, iako se Svonsi opire transferu. Takođe, pominje se mogućnost da Everton napadne i drugog Barnlijevog igrača - počeli su pregovori oko napadača Andrea Greja.

A i bez njih dvojice, Everton sa Sandrom i Kinom prebacuje granicu od 100.000.000 evra investiranih u ekipu... Zakrpiće to Romelu Lukaku ako ode. Ako ne ode - biće to opasna timčina.

(FOTO: Action Images)


tagovi

BarnliEngleskaEvertonEvropaMajkl KinMalagaPremijer ligaSandro Ramirez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara