"Gabrijel Agbonlahor iz 2005. i 2016. godine"
"Gabrijel Agbonlahor iz 2005. i 2016. godine"

Ko se to nama ubucio? Gabrijel Agbonlahor više liči na rekreativca nego na igrača Premijer lige (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.04.16. | 17:32

Kapiten Aston Vile zbog toga je izbačen iz takmičarskog sastava i u narednom periodu radiće pod posebnim režimom

Gabrijel Agbonlahor iz 2005. i 2016. godine

Nekada šampion Evrope - sada pred vratima Čempionšipa. Aston Vila igra jednu od najlošijih sezona u novijoj klupskoj istoriji, koja će gotovo izvesno biti „krunisana“ odlaskom u niži rang, prvi put otkako postoji Premijer liga. A kako i ne bi kada kapiten Lavova iz Birmingema izgleda kao rekreativac koji igra Beton ligu, a ne igrač jedne od najjačih liga sveta. 

Izabrane vesti

Zbog očiglednog viška kilograma Gabrijel Agbonlahor izbačen je iz takmičarskog pogona, propustiće susret sa Mančester junajtedom, a naredne dve nedelje treniraće pod posebnim režimom. Naravno, kako bi počeo da umanjuje kilažu, zbog koje je Agbonlahor postao meta brojnih kritika. 

Privremeni menadžer Erik Blek doneo je ovakvu odluku jer je ostao zatečen nakon poslednjih medicinskih izveštaja i raporta sa treninga. Kapiten Aston Vile potpuno je posrnuo i krenuo je putem kojim se ređe ide, jer su rezultati bili izuzetno loši. Za one koji ne znaju, Gabrijel ima 29 godina.

Zato će Agbonlahor trenirati uporedo i sa prvim timom i sa omladincima, a u takmičarski pogon biće vraćen tek onog trenutka kada se bude ustanovilo da je sposoban da se bavi fudbalom na najvišem nivou.

Ko zna, možda ga sledeći put budemo videli u Čempionšipu. 

Agbonlahor je dete Aston Vile koje je u prvi tim lansirano još davne 2005. godine. Osim dva kratka izleta u Votford i Šefild Venzdej celu svoju karijeru proveo je u timu iz Birmingema. Dosad je odigrao 365 utakmica u svim takmičenjima i bio strelac u 84 navrata. 

Teški dani za momka koji je čak 2008. godine stigao i do reprezentacije Engleske. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaGabrijel AgbonlahorEvropaEngleskaAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara