""
""

Ko sudi Partizanu u Kijevu...

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.12.17. | 12:21

Stari znanac

Vreme je da se sa superligaške fudbaleri Partizana prešaltaju na evropsku scenu i posvete se borbi za prvo mesto u Grupi B Lige Evrope, koje bi im uz finansijsku nagradu od dodatnih 600.000 evra donelo i potencijalnog lakšeg rivala u šesnaestini finala.

Crno-beli u četvrtak gostuju Dinamu, a UEFA je danas objavila da je za glavnog arbitra meča na Olimpijskom stadionu u Kijevu odredila Pavela Gila iz Poljske.

Izabrane vesti

Reč je o sudiji dobro poznatom našim ljubiteljima fudbala, pošto je 9. oktobra ove godine vodio odlučujući meč za plasman na Mundijal, u kome je reprezentacija Srbije savladala Gruziju (1:0). Gil je sudio i Partizanu ber bezmalo tri godine, takođe na kraju ligaškog dela takmičenja u Ligi Evrope, protiv Asterasa iz Grčke (0:0). Zanimljivo, niko do strartera sa tog meča nije više član crno-belih, a podsetimo, tad su za ekipu Marka Nikolića igrali: Lukač - N. Petrović, B. Ilić, Stanković, Volkov - Marković, Drinčić, - Grbić, Ninković, A. Živković - Škuletić.

MOZZART kvote 6503 Dinamo Kijev - Partizan 1 (1,70), X (3,70), 2 (5,20)

Pavel Gil je ove sezone već sudio jedan meč Dinama iz Kijeva. I to u kvalifikacijama za Ligu šampiona, protiv Jang Bojsa, Ukrajinci su 2. avgusta gostovali u Bernu, a Švajcarci su ih savladali 2:0.

Meč Dinamo Kijev - Partizan na programu je 7. decembra od 19.00.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dinamo KijevLiga EvropeFK PartizanSrbijasudijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara