""
""

Kokelan otkrio kome Arsenal posvećuje pobedu nad Junajtedom

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.10.15. | 16:46

"Ovo je za sve kritičare"

Devedeset minuta čiste inspiracije i fantastične igre Aleksisa Sančeza presudilo je Mančester junajtedu, koji je zaustavljen posle tri vezane ligaške pobede, što je Arsenalu omogućilo da dođe na deobu druge pozicije upravo sa Đavolima.

Izabrane vesti

Tobdžije su posle dugo vremena igrale šampionski fudbal, a u danima kada igrači, a posebno Arsen Venger trpi ogroman pritisak javnosti i kritičara, tim iz Severnog Londona pokazao je da može da se bori sa najjačima.
„Ovu pobedu posvećujemo svim kritičarima. Ne smemo da se zadovoljimo ovom pobedom, već da pokažemo da možemo da pružamo ovako dobre partije u kontinuitetu. U svakom slučaju, ovo je velika timska pobeda“, poručio je defanzivni vezista Arsenala Fransis Kokelan i nastavio:
„Verujem da su retki očekivali našu pobedu, ali mnogi su bili pogrešnog razmišljanja. Nama je bitno da mi verujemo da možemo da napravimo dobre stvari, ali moramo da nastavimo ovako. Možemo da se borimo za titulu“.

Kokelan podseća na snagu Premijer lige i da ovaj rezultat ne sme da umanji želju za dobrim igrama.
„Premijer liga iz godine u godinu postaje sve jača i neizvesnija, pa tako i slabiji klubovi sve češće pobeđuju one jače. To znači da moramo da jurimo pozitivan rezultat svake nedelje ako želimo da se borimo za titulu. Znali smo da nam posle Olimpijakosa treba jedan dobar dan i drago mi je što smo uspeli da slavimo“, zaključio je mladi francuski defanzivni vezista.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaFransis KokelanEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara