"Čović i Kokeza, potpredsednici Crvene zvezde"
"Čović i Kokeza, potpredsednici Crvene zvezde"

Kokeza poručio Toletu: Dva smo sveta različita, istina i pravda jače su od pljačke i nameštanja!

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.08.13. | 14:42

Potpredsednik Crvene zvezde u izjavi za MOZZART Sport kaže da jeste slao SMS poruke Karadžiću, ali da mu nije pretio, uz napomenu da je "vreme neprikosnovene vlasti Tomislava Karažića prošlost"

Čović i Kokeza, potpredsednici Crvene zvezde

Posle žestokih prozivki na njegov račun u saopštenjima Crvene zvezde, oglasio se i Tomislav Karažić, nazvavši Nebojšu Čovića i Zvezdana Terzića "kriminalcima", i otkrivši da mu je tokom meča Partizan - Novi Pazar potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza pretio SMS porukama.

Izabrane vesti

Prozvani Kokeza u izjavi za MOZZART Sport kaže da jeste Karadžiću slao poruke, ali da nema ni govora o pretnjama:
"Tomislav Karadžić ne govori istinu! Tačno je da sam mu poslao SMS poruku tokom trajanja utakmice Partizan - Novi Pazar, ogorčen sudijskom krađom, koju su mogli da vide svi građani Srbije u direktnom TV prenosu. Nijednom rečju mu nisam pretio, osim što sam stvari nazvao pravim imenom i lopovluk i pljačku kvalifikovao na jedini mogući način. Karadžić je javna ličnost i trebalo je već da nauči da svi imaju pravo na svoje mišljenje o njegovom radu. Samo je Tito imao Zakon po kojem niko nije smeo da ga kritikuje, pa se nadam da ne misli da se to pravilo odnosi i na njega, bez obzira na to što su sličnih godina", kaže Kokeza za MOZZART Sport.

Čelnik Zvezde ne odustaje od prozivki na račun Karadžića koje je njegov klub naveo u zvaničnom saopštenju:
"Dakle, ja sam kao građanin rekao Karadžiću da treba da ga je sramota zbog sudijske krađe i da smatram da je on organizator iste. To je moje mišljenje, kao što u današnjim novinama vidim da je njegovo mišljenje da su ljudi koji traže njegovu smenu kriminalci."

Kokeza, na kraju, tvrdi da su on i Karažić "dva različita sveta".
"Vreme neprikosnovene vlasti Tomislava Karadžića u fudbalu je prošlo, kao što je vreme lopovluka i krađe u Srbiji iza nas. Dakle, moj sukob s Karadžićem nije ličan, već je to sukob dva koncepta i dva morala. Mi smo dva različita sveta jer su za mene istina i pravda jači argumenti od pljačke i nameštanja. Uveren sam da fudbalsko vreme zla u Srbiji, koje oličava Tomislav Karadžić, prolazi, i da se više nikada neće vratiti", kaže Kokeza.

(Foto: MN PRESS)


tagovi

FK Crvena zvezdafsskaradzic fssFK PartizanSlaviša KokezaSrbijaSuperligaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara