""
""

Kolina ocenio Turčina perfektnom ocenom: Jedina greška je što nije isključio i Ferdinanda (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.03.13. | 18:57

Po mnogima najbolji abitar svih vremena je u izveštaju napisao da je Čakir bio u pravu za sve odluke, ali da je mogao i da pokaže crveni karton štoperu Junajteda za ironično aplaudiranje

I dok Englezi i navijači Mančester Junajteda satanizuju sudiju Cunejta Čakira, onaj čiji je posao bio da oceni njegovo suđenje na meču Mančester Junajted – Real Madrid mu je dao perfektnu ocenu. A, taj neko je ni manje, ni više nego slavni Pjerluiđi Kolina. Po mnogima najbolji sudija svih vremena je od strane UEFA bio zadužen da oceni arbitražu turskog arbitra na meču na Old Trafordu i dao mu je najvišu moguću ocenu.

Izabrane vesti

Kolina je suđenje Čakira označio kao perfektno i složio se da je Nani zasčužio crveni karton. Jedina zamerka koju je napisao u izveštaju je da je Čakir pogrešio što u finišu meča nije isključio i domaćeg štopera Rija Ferdinanda koji mu je ironično aplaudirao. Ali, Kolina je napisao da ima razumevanje za ovu grešku, jer je Čakir bio okružen gomilom igrača, pa možda nije video potez Ferdinanda.

Sada, ako verujete nekada najbolje sudiji sveta, onda je sve čisto... Kolina je celu karijeru odsudio bez mrlje, pa verovatno se ni kasnije nije pokvario. Mada, postoji i priča da je u interesu profesije, želeo da zaštiti kolegu. 


tagovi

Cunejt ČakirEngleskaEvropaLiga šampionaNaniPjerluiđi KolinaPremijer ligaPrimeraReal MadridRio FerdinandŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara