Kolo lepih golova: Bomba Drinčića, Alivodićeva dijagonala i naravno – Marinov lob (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.04.19. | 11:45

Imalo je šta da se vidi u poslednjem kolu regularnog dela

Poslednje kolo regularnog dela prvenstva Srbije proteklo je u iščekivanju osmog putnika za plej-of. Na kraju je Vojvodina trijumfom protiv Partizana sebi kupila kartu za probrano društvu.

Taj meč obeležio je najbolji igrač 30.kola, dvostruki strelac za Novosađane Bojan Matić, ali je i na ostalim mečevima imalo šta da se vidi. Bilo je ovo nedelja lepih golova u Sauperligi Srbije.

Izabrane vesti

Najviše pažnje privuklo je remek delo Marka Marina. Bivši reprezentativac Nemačke je na travu bacio dvojicu igrača Proletera, a potom je preciznim lobom poigao publiku na Marakani na noge.

Njega su „ispratili“ Nikola Drinčić i Enver Alivodić. Iskusni vezista Nišlija je postigao četvrti gol za Radnički protiv Bačke (5:1). Uradio je to u svom stilu. Opalio je loptu sa 20 metara koja je lelujala i na kraju prevarila gostujućeg golmana.

Isto tako videli smo šta i dalje može iskusni vezista Napretka Enver Alivodić. On je doneo trijumf Čarpanima nad Zemunom (1:0), i to vrlo lepim pogotkom. Dobio je loptu na roglju šesnesterca, samo podigao glavu, a potom dijagonalom pogodio suprotan ugao. Nije mogao čuvar mrže Zemuna da interveniše.

 


tagovi

Marko MarinNikola DrinčićEnver Alivodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara