""
""

Kolumbija u četvrtfinalu, “bonusi” pokazali zašto su tu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.08.16. | 02:38

Japanu nije vredela pobeda nad Švedskom

Nigerija nije mnogo zapinjala, Kolumbiji je gorelo pod nogama pa je donekle večerašnji rezultat očekivan. U poslednem kolu grupe B olimpijskog turnira u fudbalu, Kolumbijci su pobedom nad Nigerijom uspeli da obezbede plasman u četvrtfinale kao drugoplasirani iz grupe. Nigerije je još ranije obezbedila četvrtfinale kao prva u grupi.

Izabrane vesti

Kolumbija je slavila 2:0 i sa bodom više od Japana uspela da se dokopa plasmana među osam najboljih. Japancima nije vredela ni minimalna pobeda nad Švedskom. Mogu jedino da se ljute na Nigerijce kojima nije bilo preterano stalo da im pomognu u trci sa Kolumbijom.

Pobedu Kafedžijama su doneli “bonus” igrači. Tačnije, oni koji su među trojicom starijih od 23 godine. Strelci za pobedu su bili napadači Teofilo Gutijerez i Dorlan Pabon. Dvojica fudbalskih globtrotera su postigli po jedan gol. Gutijerez u četvrtom minutu posle asistencije Pabona, a nekadašnji napadač Betisa, Parme i brojnih klubova u drugom poluvremenu iz penala.

Nigerija i Kolumbija u četvrtfinalu idu na dva prvopalsirana tima iz grupe A u kojoj se nalaze Danska, Brazil, Irak i Južna Afrika.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Teofilo GutijerezRio 2016međunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara