"NEMA PROLAZA NI ZA MESIJA"
"NEMA PROLAZA NI ZA MESIJA"

Kolumbijac koji je pojeo Mesija stiže u Inter za 8.000.000 evra! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.01.15. | 12:29

Džejson Muriljo je rešenje Nerazura na poziciji štopera...

NEMA PROLAZA NI ZA MESIJATransfer kolumbijskog štopera, Džejsona Murilja, iz Granade u Inter je već dogovoren, samo je pitanje kada će se realizovati. Prvobitan dogovor između dve ekipe je bio da Kolumbijac završi sezonu u Granadi, te da na leto stigne na Meacu, međutim kako je Andrea Ranokija povređen i neće moći da igra bar još tri sedmice, Inter pokušava da promeni aranžman transfera i da odmah preseli Murilja u Milano.

Nije slučajnost to što je Inter toliko insistirao na dovođenju Murilja, jer je tim menadžer Nerazura legendardni Ivan Ramiro Kordoba, Kolumbijac kao i 22-godišnjeg Džejson.

Izabrane vesti

Muriljo je u Evropu stigao kao golobradi, tek punoletni klinac iz Depora Agvablanke. Udineze ga je odmah prosledio u Granadu na pozajmicu. Španci su ga poslali u rezervni tim gde je proveo jednu sezonu, da bi kasnije bio otkupljen. Granada ga je odmah prosledila na pozajmicu u Kadiz, pa sezonu kasnije u Las Palmas. gde se odlično pokazao pa je vraćen u Andaluziju.

U aprilu prošle sezone bio je igrač utakmice u herojskoj pobedi Granade nad Barsom, koja je na kraju koštala titule Katalonce. Na tom meču je imao pregršt fenomenalnih intervencija u duelima sa Mesijem i Nejmarom, a sa stadiona je ispraćen gromoglasnim aplauzom domaće publike koja i dan danas prepričava taj susret i veliki trijumf nad Barsom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015ŠpanijaSerija APrimeraNejmarLionel MesiItalijaInterGranadaEvropaDžejson Muriljo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara