"Ramos"
"Ramos"

Kolumbijska groznica zahvatila i Dortmund: Adrijan Ramos na sedmom nebu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.10.14. | 19:05

„Borusija ima toliko kvalitetnih igrača u svakoj liniji tima da nema za sve mesta istovremeno na terenu“, kaže napadač Milionera posle dva gola Anderlehtu

RamosUđi i „zatvori“ utakmicu.

Nemački mediji otkrivaju da se Jirgen Klop tim rečima obratio Adrijanu Ramosu neposredno pred ulazak na teren stadiona Konstant Vanden Štok, a novi napadač Borusije iz Dortmunda toliko je ozbiljno shvatio poruku šefa da je umesto jednog postigao dva gola i udario pečat na pobedu Milionera nad Anderlehtom.

Izabrane vesti

Nemci su u Briselu došli do druge pobede u Grupi D Lige šampiona (3:0) i dobili napadača za budućnost, pošto je Kolumbijac nagovestio da bi mogao da bude trajno rešenje za rekonstruisan napad posle odlaska Roberta Levandovskog u Bajern i da predstavlja ozbiljnu konkurenciju strelcu prvog gola Ćiru Imobileu.

Mrežu Silvija Prota postigao je posle samo četiri minuta na terernu, drugi posle još deset i prirodno je što je zadovoljan.
Osećam se kao da sam na sedmom nebu. Prvo, zbog pobede, a onda i zbog dva gola. Nadam se da ćemo i ekipa i ja nastaviti u ovom ritmu“, kaže Ramos, strelac pet golova na devet utakmica ove sezone.

Letos je stigao iz Herte, potpsao četvorogodišnji ugovor za deset miliona evra, ali je za sada u senci Imobilea, pa priliku dobija s klupe. Ali, može se reći da se njegovim dolaskom na Vestfalen i u Borusiji primio kolumbijski pelcer, pošto reprezentativci najprijatnijeg iznenađenja minulog Mundijala i minule i ove sezone igraju značajne uloge u svojim klubovima (Hames Rodrigez, Falkao, Kvadrado, Baka, Martinez...)
Naravno da bih voleo da u svakoj utakmici budem starter, ali u Dortmundu je toliko kvalitetnih igrača u svakoj liniji tima da nema za sve mesta istovremeno na terenu. Najvažnije je da iskoristiš šansu kad je dobiješ i pokažeš najbolje što znaš“.

Za razliku od Bundeslige (pala na deseto mesto posle tri kola bez pobede), Borusija dobro gura u Ligi šampiona, gde ima dve pobede iz isto toliko kola.
Specijalan je osećaj dati prve golova u Ligi šampiona, uvek sam sanjao o time i sad su mu ovi golovi iz Brisela dali olakšanje i podstrek za buduće izazove“, rekao je Ramos.

A prvi naredni je za vikend protiv Hamburgera, omiljene Ramosove žrtve iz minule sezone, jer je u dresu Herete postigao tri i namestio jedan golu pobedama 3:0 i 1:0.

(FOTO: Action images)


tagovi

Adrijan RamosBorusija DortmundEvropaNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara