"Kone"
"Kone"

Kone se otvoreno nudi Liverpulu i Evertonu: Nemam nameru da igram u Čempionšipu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.13. | 08:31

"Ugovorom sa Viganom vezan sam još dve godine. Međutim, ukoliko stigne ponuda koja je dobra za obe strane, onda bih voleo da odem”, poručio je Kone

KoneAruna Kone otkrio je da želi da napusti Vigan i otvoreno se nudi Liverpulu ili Evertonu. Reprezentativac Obale Slonovače postigao je 13 golova posle prelaska iz Levantea za 3,5 miliona funti i doneo Latiksima trofej FA kup, tako da su mu ambicije porasle i nema nameru da igra u Čempionšipu.
“Kao fudbaler uvek morate da imate ambicije, a ja nemam nameru da igram u engleskoj drugoj ligi. Vigan je ispao, što je velika šteta, a na njima je da razmisle o mojoj situaciji. Želim da igram za najbolje klubove u Evropi i nadam se da ću dobiti tu šansu”, rekao je Kone.

Liverpul, Everton i Kristal Palas stoje u redu za tamnoputog golgetera Vigana, a obeštećenje iznosi 10 miliona funti.
“Imam dosta ponuda, ali ne mogu da otkrivam imena. Kristal Palas nije više mali, a u ovom trenutku svaki klub koji je u Premijer ligi je dobar za mene. Ugovorom sa Viganom vezan sam još dve godine. Međutim, ukoliko stigne ponuda koja je dobra za obe strane, onda bih voleo da odem”, ne krije Kone.

O transferima širom Evrope opširnije čitajte na našem specijalu.

(FOTO: Action images) 

Izabrane vesti


tagovi

Aruna KoneEngleskaEvertonEvropaKristal PalasLiverpulPremijer ligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara