"Marinković i Murić"
"Marinković i Murić"

Konstantin zapretio ležernom Partizanu! Trio "MMM" se ipak pobrinuo za pobedu crno-belih

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.05.15. | 20:55

Marinković, Murić i Milutinov predvodili crno-bele u ne tako dobrom meču po Beograđane

Marinković i MurićPartizan je pobedom nad Konstantinom barem malo izvidao rane od poraza u Večitom derbiju. Duško Vujošević je tokom ovog meča na klupio ostavio Dragana Milosavljevića, dok je priliku da upiše minute imao i Miloš Glišić koji se nije upisao u strelce. Gosti su se u četvrtoj deonici primakli na četiri poena minusa, ali nisu imali snage za preokret. Na kraju trijumf crno-belih - 89:80!

Pobeda se nije dovodila u pitanje, mada nije bilo baš toliko sigurno po domaće koliko se očekivalo. Gosti su poveli sa 4:2 na samom početku meča, ali je Vanja Marinković tada pogodio trojku, preokrenuo rezultat i Partizan je držao konce u svojim rukama sve do kraja meča. 

Izabrane vesti

Partizan je držao odbranu na visokom nivou i nije dopuštao gostima da mu ozbiljnije ugrozi koš. Konstantin je najčešće pokušavao van linije 6,75, ali mu ni to nije išlo baš najbolje od ruke. Nišlije su podigle procenat šuta u drugom poluvremenu, zapretile i poprilično uplašile sve one koji su ovog popodneva otišli put Pionira. Međutim, Tepić je sa dva povezana koša rešio muka Parnog valjka.

Trener domaćih, Duško Vujošević, raspodelio je minutažu svojim izabranicima, može se reći i da je igrao u kombinovanom sastavu, a minutažu su najbolje iskoristili Edo Murić, Vanja Marinković i Nikola Milutinov koji su zajedno postigli 46 poena! Pored njih jedan od zapaženijih u domaćem timu bio je Nemanja Bezbradica koji je postigao 15 poena.Kod gostiju istakli su se Vladimir Đorđević sa 12 poena, Petar Despotović je dodao deset , koliko i Strahinja Stojačić, dok je Mladen Vitković ubacio 11.

Partizan posle ove veoma efikasne utakmice u narednom kolu ide na megdan Mega Leksu.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaFK PartizanKLSKK Konstantin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara