""
""

Koreografija za El klasiko: Samo napred, Tito!

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.13. | 16:49

Podrška bivšem treneru Barse koji je u julu bio prinuđen da zbog zdravstvenih razloga napusti klupu Barselone, kako bi nastavio lečenje raka pljuvačnih žlezda, zbog čega se nekoliko puta podvrgao operaciji

Barselona će u znak podrške svom bivšem treneru Titu Vilanovi pred početak El klasika u subotu napraviti mozaik od njegovog imena, koji će nositi 98.000 navijača.

Ovaj mozaik će biti prikazan u Barseloninim crveno-plavim bojama, kao i u bojama crveno-žute katalonske zastave.

Izabrane vesti

Kako je najavljeno, na mozaiku će biti ispisano: "Samo napred, Tito".

Vilanova je u julu bio prinuđen da zbog zdravstvenih razloga napusti klupu Barselone, kako bi nastavio lečenje raka pljuvačnih žlezda, zbog čega se nekoliko puta podvrgao operaciji.

Vilanova je predvodio Barselonu prošle sezone kada je klub izjednačio rekord sa 100 bodova u Primeri i osvojio 22. titulu prvaka Španije.

Bivši trener Barse propustio je značajan deo sezone, jer je više od dva meseca proveo u Njujorku na hemoterapijama, pošto se u decembru operisao drugi put.

Vilanova je ranije bio četiri godine na mestu pomoćnika trenera Barselone Pepa Gvardiole i u tom periodu klub je osvojio 14 trofeja, uključujući dve Lige šampiona.

(FOTO: Guliver/Getty images)


tagovi

El KlasikoEvropaPrimeraReal MadridŠpanijaTito Vilanova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara