Kosović posle sedam meseci bez fudbala: Nisam znao gde da trčim...

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.03.18. | 19:14

„Malo sam se plašio“, kaže vezista Partizana po povratku na teren

Četiri utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona i još četiri u Superligi. Poslednja još 9. avgusta protiv Voždovca u Humskoj 1. A posle sedam i po meseci pauze vratio se Nebojša Kosović na teren i tokom prijateljskog duela sa Radnikom u Bijeljini nagovestio da bi Miroslav Đukić u završnici sezone mogao da dobije opciju više u veznom redu.

Najteži period u karijeri 23-godišnjeg Nikšićanina je gotov.
Osećam se čudno, pauza je bila duga. Odigrao sam 45 minuta i mnogo sam srećan, jer je fudbal moj život. Malo sam u kondiciji pao, što je normalno. Predstoje nam utakmicu u Superligi i na meni je da se nametnem za što veću minutažu“, istakao je Kosović u čijem glasu je primetno zadovoljstvo što je ponovo na terenu.

Izabrane vesti

Partija protiv šestoplasiranog tima Premijer lige Bosne i Hercegovine svakako nije reper njegovih mogućnosti, međutim, stručni štab i navijače može da raduje voljni momenat.
Kada sam istrčao na teren nisam znao gde ću. Hteo sam na sve strane da trčim, želeo da postignem gol, asistiram, uklizam... Od silne želje sam zaboravio na savete da ne ulazim jako u duele, jer je teren loš“.

Priznaje da je osećao strah, što je prirodna pojava za nekog ko mesecima nije igrao fudbal, već je vreme provodio u teretani i kod stručnjaka za oporavak sportista, Andreje Milutinovića.
„Malo sam se plašio. Teren nije bio najbolji i toga me je bio najveći strah. Kod duela već nisam osećao nikakav strah, naprotiv. Želeo sam da vidim gde sam i šta sam“.

U Humskoj 1 su uvereni da, kao i lane, mogu do oba trofeja u završnici sezone.
Imali smo vrlo uspešnu sezonu u Ligi Evrope, ali nažalost nismo prošli u osminu finala. Borimo se za Kup Srbije, a ni prvenstvo nije izgubljeno. Svi se sećamo kako je bilo prošle godine. Može da se ponovi ove. Naše je da pobedimo sve utakmice do kraja i nadamo se kiksu večitog rivala“, optimista je Kića Kosović.

Posle reprezentativne pauze Partizan u subotu od 15.30 gostuje na stadionu „Slvako Maletin Vava“, gde ga čeka OFK Bačka.

FOTO: MN Press


tagovi

Nebojša Kosović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara