Koton ne trpi prosek i kikseve

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.03.18. | 10:21

Najtrofejniji tim u Kamerunu je bez poraza ove sezone na strani, sa po dva slavlja i remija, a isti učinak kod kuće ima UMS de Lum, inače prvak pre dve godine

Dva druga mesta nikako ne zadovoljavaju najtrofejniji kamerunski tim. Koton sport ove sezone želi da se vrati na presto, a koliko je ozbiljan i koliko neće da trpi prosečnost i kikseve potvrđuje primer od pre tačno 18 dana, kada je klupska vrhuška dala otkaz doskorašnjem treneru Minkru Birveu posle tri vezana meča u kojima je ekipa osvojila dva boda. Dakle, računaju se samo pobede, a novi šef struke Bertin Ebvele Ndinge po preuzimanju tima vezao je tri pobede.

Koton je u dobroj formi, bez poraza je ove sezone na strani, sa po dva slavlja i remija, a isti učinak kod kuće ima UMS de Lum, inače prvak pre dve godine. Ovaj tim nije primio gol na svom stadionu, ali je i defanziva Kotona na vrlo dobrom nivou, jer je sačuvala mrežu na prethodna četiri susreta.

Izabrane vesti

Zanimljivo, u duelima UMS-a i Kotona nikada nije slavio gost. Do sada su odigrali osam mečeva, uz pet pobeda domaćeg tima. Nije jasno da li očekivati nastavak ili prekid tradicije, ali je uzvesno da ovde neće biti mnogo golova. Najviše dva su idealna opcija.

U drugom meču dana Nju Star dočekuje Bambutos, u meču bez favorita. Domaćin je u seriji od četiri poraza i prilično je velika nepoznanica, ali ako je suditi po formi onda je gost bliži pobedi. Bambutos je pre tri sedmice slavio na gostovanju šampionu Edingu, potom je na svom terenu izgubio od ekipe iz donjeg doma, da bi u proteklom kolu deklasirao Dragon Jaunde. Bilo kako, podela plena je prilično izvesna...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 15:30 3728 KAM 1 New Star - Bamboutos ki X 2,65
Čet 15:30 3729 KAM 1 UMS - Cotonsport ug 0-2 1,41
Ukupna kvota3,74

KAMERUN 1 - 9. KOLO

Četvrtak
15.30: (2,80) Nju Star (2,65) Bambutos (2,90)
15.30: (2,60) UMS (2,65) Koton sport (3,15)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeKamerun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara