"Radovan Krivokapić i Stefan Nedović u duelu sa Nikolom Mijailovićem iz Crvene zvezde"
"Radovan Krivokapić i Stefan Nedović u duelu sa Nikolom Mijailovićem iz Crvene zvezde"

Kragujevac čeka prolećni prvenac, Ristanović najavio pobedu protiv Rada

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.03.14. | 13:12

Zbog žutih kartona, van stroja su Lazar Rosić i Petar Pavlović, a probleme sa povredama još nisu sanirali Uroš Vidović i Nikola Kovačević

Radovan Krivokapić i Stefan Nedović u duelu sa Nikolom Mijailovićem iz Crvene zvezdePrva utakmica na klupi Radničkog 1923 za Predraga Ristanovića biće vrelo "vatreno krštenje" pred Crvenim đavolima. Domaćini će se na Čika Dači suočiti sa direktnim rivalom u borbi za opstanak - Radom.
Nadam se da ćemo ostvariti primarni cilj – opstanak u Supeligi. Radnički je veliki klub, uvek je bio poznat i u bivšim državama i u Srbiji. Zaslužuje mnogo više od pozicije koju sada zauzima, ali to je za neki naredni period“, ističe Ristanović.

Kako bi eventualno zablistalistarim sjajem o kome Ristanović priča, njegovi izabranici će u subotu morati da pruže vrhunsku partiju.
Ova utakmica je od velike važnosti za nas, jer igramo protiv direktnog konkurenta za opstanak. Videli smo kako je Rad odigrao protiv Partizana i znamo da dolazi neugodna ekipa, dosta promenjena u odnosu na jesenji deo. Znamo da će biti dosta teško, ali mislim da je vreme da Radnički ostvari prvu prolećnu pobedu“, jasan je Predrag Ristanović.

Izabrane vesti

Zbog žutih kartona, van stroja su Lazar Rosić i Petar Pavlović, a probleme sa povredama još nisu sanirali Uroš Vidović i Nikola Kovačević.

Utakmica je na programu u subotu od 14.30 sati na sradionu Čika Dača.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički KragujevacPredrag Ristanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara