""
""

Kraj bajke? Rostov zaustavljen u Dagestanu, šansa za CSKA! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.16. | 19:59

Na večerašnjoj utakmici Anži je čak u većem delu utakmice bio bolji rival, a golman Rostova Soslan Džanajev u nekoliko navrata je sjajnim intervencijama spasio goste poraza

Bajke su lepe, ali problem sa njima je što nisu realne. Fudbaleri Rostova ove sezone igraju odlično u ruskoj Premijer ligi, ali večeras nisu uspeli da slave na gostovanju Anžiju, bilo je samo 0:0 u 23. kolu i moskovski CSKA će u subotu imati priliku da ih pretekne na liderskoj poziciji.

Izabrane vesti

Ipak, pred ekipom Kurbana Berdijeva je još dovoljno vremena i utakmica da prva prođe kroz cilj, mada je u finišu šampionata čekaju, pored ostalih, i okršaju sa Zenitom i moskovskom Lokomotivom.

Na večerašnjoj utakmici Anži je čak u većem delu utakmice bio bolji rival, a golman Rostova Soslan Džanajev u nekoliko navrata je sjajnim intervencijama spasio goste poraza.

Sa druge strane, ekipi iz Mahačkale gori pod nogama kada je u pitanju opstanak u Premijer ligi. Borili su domaći lavovski večeras i konačno prekinuli seriju od četiri poraza. Ovaj bod mogao bi dosta da im znači na polju samopouzdanja u završnici sezone.

U domaćoj ekipi celu utakmicu odigrao je nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Darko Lazić kojem je ovo druga sezona u dresu Anžija.

PREMIJER LIGA – 23. kolo:

Petak:
Anži – Mahačkala 0:0

Subota:
12.30 CSKA Moskva – Mordovija
13.30 Amkar – Zenit
18.30 Rubin – Dinamo Moskva

Nedelja:
13.30 Ufa – Terek
16.00 Krasnodar – Ural
18.30 Spartak – Kuban

Ponedeljak:
17.00 Krila Sovjetov – Lokomotiva

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

RusijaRostovPremijer ligaKurban BerdijevEvropaDarko LazićAnži Mahačkala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara