"Tarabt i Rednap"
"Tarabt i Rednap"

Kraj sage? Rednap i Tarabt zakopali ratnu sekiru

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.10.14. | 14:54

Menadžer KPR-a Hari Rednap mogao bi da pruži novu šansu Adelu Tarabtu u subotu protiv Čelsija

Tarabt i RednapNa pres konferenciji koju je održao menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap, izjavio je da su on i Adel Tarabt imali prijatan razgovor, i da bi Marokanac već u subotu mogao da zaigra za njegov tim, i to u gradskom derbiju sa Čelsijem.

Izgleda da je sada sve u redu između njih dvojice, sudeći po Rednapovim rečima.
"Adel i ja smo imali prijatan razgovor. On želi da opet uđe u formu i da se vrati u tim. Radio je vrlo naporno protekle nedelje. Adel je priznao da mora da se bolje fizički pripremi. To je sve što ja želim od njega. Opet će trenirati sa nama od ovog jutra i čim se bude dobro pripremio, biće važan deo tima", izjavio je popularni Ari.

Izabrane vesti

"Možda ću ga ubaciti čak i ovog vikenda. Ne bih mnogo oklevao pre nego što ga ubacim u tim, ali sačekajmo da vidimo ko će biti sposoban da igra protiv Čelsija. Adel je igrač koji bi mogao da promeni ishod ovog meča u našu korist, tako da, videćemo", potpuno je promenio ploču u odnosu na protekle nedelje autoritarni menadžer.

Ova izjava o naprasnom ubacivanju Tarabta u tim pred meč sa Čelsijem, mogla bi da bude i samo igra koju menadžeri neretko igraju jedni sa drugima. Kada se u obzir uzme činjenica da se Arijev tim sastaje upravo sa Murinjovim, to postaje mnogo verovatnije. No, videćemo u subotu od 16.00 časova na Stamford Bridžu.

Da podsetimo, cela medijska prepirka između njih dvojice započela je Rednapovom izjavom o Tarabtovoj kilaži, na šta je ovaj fudbaler odgovorio slikama bez majice, na kojima se vidi da on nema problem sa težinom.

No, ni tu nije gotova cela saga, pošto je Rednap rekao da je Marokanac pred to fotografisanje izgubio kilažu samo zato što je bio bolestan.

Bilo kako bilo, izgleda da je ratna sekira između ove dvojice zakopana, pa se nedamo da ćemo sledeći put Tarabtovo ime čuti iz usta nekog TV komentatora dok bude prenosio meč Rendžersa. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Adel TarabtČelsiEngleskaEvropaHari RednapKvins Park RendžersPremijer ligaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara