"Alan Pardju"
"Alan Pardju"

Kraj za Pardjua? Stouk dobio Njukasl golom tornja Krauča (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.09.14. | 22:50

Navijači Svraka nastavili protest protiv trenera, a očekuje se da će posle novog poraza konačno dobiti otkaz

Alan PardjuNjukasl već godinama ulaže ogroman novac, dovodi zvučna pojačanja, a Alan Pardju od januara ne može da sastavi ekipu i večeras je Stouk verovatno i zapečatio njegovu sudbinu na Sent Džejms Parku pošto je kod kuće slavio sa 1:0.

Navijači gostiju su i na ovom meču protestvovali protiv trenera ekipe i na tribinama je bilo puno transparenta protiv engleskog stručnjaka, a ako je sudeći po atmosferi po engleskim medijima ovo će biti poslednji meč na kojem je vodio crno-bele.

Izabrane vesti

Sudbinu mu je zapečatio Piter Krauč svojim 90. golom u Premijer ligi čime je postao 33. igrač koji je uspeo da toliko puta zatrese mrežu u najjačoj ligi na svetu. Viktor Mozes se dobro uklopio u tim Marka Hjuza i u 15. minutu je uputio centaršut sa leve strane i tornju od napadača nije bilo teško da nadskoči Koloćinija i glavom savlada Krula, a onda je usledila genijalna proslava gola.

Ovo je bio prvi gol Stouka kod kuće ove sezone, a Nigerijac je već sada zabeležio dve asistencije u ovoj sezoni, dok prošle godine nije nijednom omogućio saigračima da zatresu mrežu braneći boje Liverpula, pritom je uputio najviše centaršuteva u ligi posle Stjuarta Dauninga.

Marko Arnautović je imao dve prilike da reši ovaj meč, početkom drugog poluvremena je pogodio stativu, a u 78. minutu je izbio sam ispred Krula, ali je pokušao da savlada Krula spoljnim delom stopala i promašio gol. Džek Kolbek je sedam minuta pre kraja meča imao najbolju priliku da izjednači, ali je sa četiri metara posle centaršute sa desne strane pogodio prečku i slomio srce svom treneru.

Koliko je Njukasl beznadežan se najviše vidi po podacima da je izgubio u poslednja 24 meča u kojima je gubio na poluvremenu, a u poslednjih 11 sati i 15 minuta utakmica u gostima su samo jednom postigli gol, tačnije Martin Škrtel je zatresao svoju mrežu na Enfildu.

Da li je ovo kraj za Alana Pardjua?

PREMIJER LIGA, šesto kolo:

Subota:

Liverpul – Everton 1:1 (0:0)
/Džerard 65 – Džagelka 90+2/

Čelsi – Aston Vila 3:0 (1:0)
/Oskar 7, Kosta 59, Vilijan 79/

Kristal Palas – Lester 2:0 (0:0)
/Kempbel 51, Jedinak 55/

Hal – Mančester Siti 2:4 (0:2)
/Mangala 21ag, Ernandez 32pen - Aguero 7, Džeko 11, 68, Lampard 87/

Mančester junajted – Vest Hem 2:1 (1:0)
/Runi 5, Van Persi 22 – Sako 37/

Sautempton – Kvins Park Rendžers 2:1 (0:0)
/Bertrand 55, Pele 68 – Ostin 66/

Sanderlend – Svonsi 0:0

Arsenal – Totenhem 1:1 (0:0)
/Okslejd Čemberlen 74 - Čadli 56/

Nedelja:

VBA – Barnli 4:0 (2:0)
/Doson 30, Berahino 45+1, 56, Dorans 90/

Ponedeljak:

Stouk – Njukasl 1:0 (0:0)
/Krauč 14/

(FOTO: Action images)


tagovi

Alan PardjuDžek KolbekEngleskaEvropaPiter KraučPremijer ligaStoukViktor Mozes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara