Miloš Krasić i Željko Brkić
Miloš Krasić i Željko Brkić

Krasić i Brkić treniraju s Vojvodinom

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.07.18. | 12:15

Nova lica na pripremama Novosađana

Bivši reprezentativci Srbije Željko Brkić (31) i Miloš Krasić (33) već nekoliko dana treniraju zajedno sa prvotimcima Vojvodine, navodi se na sajtu zvaničnom sajtu ovog superligaša.

Posle dva dana odmora, koja su od šefa stručnog štaba Aleksandra Veselinovića dobili nakon povratka sa priprema na Zlatiboru, fudbaleri Vojvodine su jutros nastavili su sa treninzima u FC “Vujadin Boškov”, a u Vošinom trening centru, pojavilo se i jedno novo, a opet svima dobro poznato lice.

Izabrane vesti

Nekadašnji kapiten Vojvodine Miloš Krasić, koji je prethodne tri sezone proveo u ekipi Lehije iz Gdanska, trenutno se nalazi u Novom Sadu i trenira sa prvotimcima svog bivšeg kluba. Po onome što se može videti, popularni Krasa se nalazi u veoma dobroj formi, a uskoro treba da bude poznato i gde će nastaviti karijeru.

Takođe, na popodnevnom treningu Vojvodine, očekuje se da će zajedno sa golmanima trenirati i nekadašnji čuvar mreže Stare dame Željko Brkić, koji je trenutno bez kluba, a poslednji angažman imao je u grčkom PAOK-u. On je nedavno imao problema i sa povredom, ali sada radi na tome da ponovo uđe u svoju prepoznatljivu formu.

Inače, novi fudbaler Vojvodine juče je zvanično postao i Ismael Beko Fofana (29), doskorašnji napadač Čukaričkog. Fudbaler iz Obale slonovače koji je nastupao i za Partizan svojevremeno potpisao je dvogodišnji ugovor sa Novosađanima.

Foto: Star sport


tagovi

Miloš KrasićŽeljko BrkićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara