"Krasić slavi gol protiv Rome na Olimpiku"
"Krasić slavi gol protiv Rome na Olimpiku"

Krasić: Juve može do finala Lige šampiona, Alegri je sjajan trener

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.03.15. | 17:57

"Imao sam dobru sezonu sa Juveom, ali se onda sve promenilo, možda zbog formacije 3-5-2 u kojoj se nisam pronašao, možda zbog mene samog", istakao je bivši srpski reprezentativac

Krasić slavi gol protiv Rome na OlimpikuKada je Miloš Krasić otišao u Juventus, smatran je velikim pojačanjem i jednim od prvih Marotinih uspeha. Njega je tada želelo pola Evrope, a Stara Dama je bila najbrža i najkonkretnija kada ga je dovela iz CSKA Moskve, posle odličnog nastupa na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj u dresu Orlova.

Na kraju svoje torinske avanture je bio u nemilosti kod Antonija Kontea, pošto je tada italijanski trener forsirao formacuju 3-5-2, koja nimalo ne odgovara našem ofanzivnom krilnom igraču.
"Počelo je dobro sa Juventusom, imali smo dobru sezonu. To je za mene bio odličan period, ali ne želim da se vraćam na priče o odnosu sa Konteom. On je sjajan trener, broj jedan u Juventusu. Posle se sve promenilo u toku sezone, možda zbog formacije 3-5-2 gde se nisam pronašao, ali možda je bila i moja krivica. Kada se ne igra uvek je kriv trener, ali želim da se u obzir uzme i moja odgovornost. Kada jedan igrač trenira dobro, onda igra, kako ne igraš, onda ti očigledno fali neki motiv", vratio se Krasić u neka stara vremena.

Izabrane vesti

Što se tiče novih, koja dolaze, on i dalje razmatra svoje opcije.
"Videću koje sve opcije imam. Ako bude bio neki veći klub u igri, iskoristiću kraj ugovora i na leto otići iz Fenerbahčea".

Juventus i Monako igraju četvrfinale Lige šampiona, pa se bivši igrač Stare Dame osvrnuo i na taj meč.
"Oni su dobar tim, odlično su odigrali protiv Arsenala. Žardim je je odličan trener i taktičar, a ima i igrače nespornog kvaliteta. Posebno Dimitra Berbatova, ali tu su i Kondogbija i Mutinjo".

Miloš je oduševljen time kako Juventus igra u poslednje vreme.
"Mnogo mi se sviđa igra Juvea. Veoma su snažni, a pored toga igraju lepo. Mnogo se sve promenilo od kada sam ja bio tamo, sada imaju još bolje igrače. Mislim da imaju dobru šansu da se plasiraju u finale Lige šampiona. Dortmund je odlično igrao, ali je i pored toga Alegri pokazao kakav je trener. Moglo je to da se vidi i u Milanu, ali sada je baš očigledno".

(FOTO: Action images)


tagovi

Milos KrasicMasimilijano AlegriLiga šampionaJuventusItalijaEvropaAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara