""
""

Kristal Palas umalo ugušio pesmu Drozdova! VBA od 3:0 do jedva sačuvane pobede (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.02.16. | 20:30

Pet golova u izuzetnom zanimljivom duelu i trijumf ekipe Tonija Pjulisa za sigurnu plovidbu u mirnim vodama...

Pevala se pesma Drozdova na Hotornsu, a onda je Konor Vikam umalo upropastio veliko slavlje navijača Vest Bromvič Albiona. Međutim, sa ogromnim osmehom na licu svoje dvorište napustio je Toni Pjulis, koji je zajedno sa svojom četom napravio ozbiljan korak ka opstanku u Premijer ligi, pošto je savladan Kristal Palas rezultatom 3:2.

Izabrane vesti

Mada, Drozdovi su od dobijenog umalo napravili veresiju. Domaći sastav održao je pravi čas fudbala tokom prvih pola sata utakmice i praktično već u 31. minutu bilo je jasno kome će tri boda otići. VBA je fudbalskim sladokuscima spremio dva gotovo savršeno izgrađena kontranapada gde se iskazao i najbolji strelac Saido Berahino, ali i školski izgrađenu akciju posle slobodnog udarca u kojem su učestvovala dva Krega, Gardner i Doson, gde je prvi poslao teledirigovanu loptu u srce protivničkog kaznenog prostora, a drugi se vinuo u visine tako da niko nije mogao da ga zaustavi. 

Međutim, nakon tih pola sata totalnog fudbala VBA usledio je veliki pad u igri koji su gosti umalo kaznili. U oba navrata glavnu ulogu imao je Konor Vikam, ali treba istaći da je u oba slučaja poslednja linija domaćeg sastava delovala kao skup rekreativaca. Posebno kod pogotka za 3:1.

Iako je istorija bila protiv VBA, pošto je u prethodna dva slučaja kada je vodio sa tri gola prednosti ostajao kratkih rukava, domaćin je na kraju uspeo da se izvuče. Doduše, kroz iglene uši, ali VBA je stigao do tri boda koja su donela mir u kući i plovidbu u mirne vode... Što se Palasa tiče, klub je ostao bez pobede i u desetoj uzastopnoj utakmici u Premijer ligi po prvi put posle tačno jedanaest godina. 

PREMIJER LIGA - 27. kolo

Subota:
Vest Hem - Sanderlend 1:0 (1:0)
/Antonio 30/

Stouk - Aston Vila 2:1 (0:0)
/Arnautović 51pen, 56 – Bakuna 79/

Votford – Bornmut 0:0

Sautempton – Čelsi 1:2 (1:0)
/Long 42 – Sesk 75, Ivanović 89/

Lester – Norič 1:0 (0:0)
/Uljoa 89/

VBA - Kristal Palas 3:2 (3:0)
/Gardner 12, Doson 20, Berahino 31 – Vikam 48, 80/

Nedelja:
15.05: Mančester Junajted - Arsenal
15.05: Svonsi - Totenhem

Odloženo:
Njukasl - Mančester Siti
Liverpul - Everton

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionSaido BerahinoPremijer ligaKristal PalasKreg GardnerKreg DosonKonor VikamEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara