"Miroljub Kostić"
"Miroljub Kostić"

Problem za Borac – registrovano samo 17 igrača!

Vreme čitanja: 3min | sre. 19.07.17. | 11:40

Predrag Teofilović, predsednik čačanskog Borca trudi se da obezbedi upis licenci za pojačanja. Situacija vezuje ruke trenera Igora Spasića

Miroljub Kostić

Konsolidacija čačanskog Borca ide, ali teško! Nova klupska uprava na čelu sa Predragom Teofilovićem Tofijom pokušava da sanira štetu izazvanu nagomilanim problemima koji su po odluci Arbražnog suda FSS-a, potegli akt Disciplinske komisije i blokirali licenciranje novih igrača. Tim povodom za MOZZART Sport govori predsednik Borca, Predrag Teofilović! Kako, kuda, s čim krenuti na Javor?
„Nismo zatečeni, nismo zbunjeni, ali nije lako. Znali smo da će nas zateći tušta i tma briga oko raznih klupskih obaveza, pa i ovo. Nekako smo izvojevali licence za 17 igrača, ali do ovoga časa ne mogu da vas obradujem boljim vestima. Još uvek smo pod blokadom licenciranja novih igrača. Pokušavamo to da rešimo, a problem su dugovanja iz minulog perioda“, rekao je Predrag Teofilović za MOZZART Sport, a pitanje se samo nameće. Kako dalje?

Izabrane vesti

„Mi ovoga momenta ulažemo odsudne napore da rešimo probleme. U celu poteru za budućnost Borca smo uključeni svi, a tu je i gradonačelnik Milun Todorović. Zapamtite, mi dugove ne želimo da saniramo, jer nas to ne vodi nikuda. Mi hoćemo da sve to jednom za sva vremena rešimo, a razumemo i Arbitražni sud i Disciplinsku komisiju! Oni su neumoljivi pred slovom zakona. Mi smo svesni toga jer rešavamo dugoročne egzistencijalne probleme“, kaže Predrag Teofilović, a šta na to ima da poruči Igor Spasić, trener Zebri.

Marko Zoćević„Nisam Hudini, a nisam ni nerazuman. Na Javor moramo izaći s onim što imamo. Naravno, računajte na moj poziv ako klub uspe u narednih par dana ovo da reši. Mi radimo u sportskom pogopnu, ali ovakve stvari se rešavaju na drugom nivou. Kamo sreće da nas samo sportski aspekt brine. Ipak, verujem da će Borac naći način da stručnom štabu odveže ruke pred protokolarnim pitanjima“, rekao je za MOZZART Sport Igor Spasić. Pitali smo ga na koga će računati na teškom terenu Javora u Ivanjici.

„Da nije uobičajeno pitanje, rekao bih vam da me pitate nešto lakše. S, onim što imam, dok se nešto ne promeni. Srećom, potvrđene su licence za Ignjatijevića, Zoćevića, Savića, Jovanovića... To je ono što znam“, rekao nam je Igor Spasić, a mi se vratismo Teofiloviću. Šta rade građevinske mašine na terenu Gradskog stadiona kraj Morave?

Gradski stadion u Čačku„To je interesantno, jer kraj svih nedaća, mi konačno sređujemo teren. Neće se više pričati o stadionu Borca kao o oranici prve kategorije. Sutra će početi postavljanje novog busena. Sve bi trebalo da bude spremno do četvrtog kola. Pre toga, moramo da se snađemo, možda za tu jednu utakmicu pozajmimo teren u Gornjem Milanovcu. Nadam se dobroj volji naših komšija“, zaključio je razgovor za MOZZART Sport iz Čačka, Predrag Teofilović, a naš zaključak bi bio da se u Borcu ubrzano radi, i to ne u minut do 12, nego u 12 i jedan minut. I na prvi i na drugi pogled se vidi da bi svako odustao tamo gde to ovim ljudima ne pada na pamet.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

Arbitražna komisija FSSBorac ČačakČačakMarko ZoćevićNikola IgnjatijevicSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara