"Andros Taunsend u duelu sa Džondžom Šelvijem"
"Andros Taunsend u duelu sa Džondžom Šelvijem"

KRIVAC ILI ŽRTVA? Taunsend optužen za simuliranje kod penala za Totenhem (VIDEO i ANKETA)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.13. | 15:31

Mladi krilni napadač Pevaca našao se na udaru engleskih medija

Andros Taunsend u duelu sa Džondžom ŠelvijemPoznato je da fudbalske varalice niko ne voli i da se oni uvek nađu na udaru fudbalske javnosti, medija i navijača, a titulu novog “padavičara“ mogao bi da dobije krilni napadač Totenhema Andros Taunsend!

Ovaj 22-godišnjak optužen je za dve simulacije u utakmici sa Svonsijem – prva se odigrala nekoliko trenutaka pre samog kraja prvog poluvremena, kada se našao u duelu sa Džondžom Šelvijem. Mladi napadač Totenhema ušao je u protivnički šesnaesterac, ušao u kontakt sa Šelvijem, ali je sudija samo odmahnuo rukom i nije želeo da dosudi penal.

Izabrane vesti

Prvu "spornu" situaciju možete pogeldati OVDE.

Međutim, već u 57. minutu Taunsend se ponovo našao u šesnaestercu rivala, ponovo se našao u duelu sa Šelvijem, ali je ovog puta sudija pokazao na belu tačku. To je izazvalo veliko negodovanje gostiju, koji su Androsa optužili za simuliranje.

Međutim, ako se dobro pogleda snimak može da se uoči da su Velšani bili u pravu, jer Šelvi zaista nije dotakao Taunsenda. Ili je bilo kontakta, ali vrlo malog. Procenite sami. Sve u svemu, Roberto Soldado je bio siguran sa kreča i Totenhemu doneo pobedu minimalnim rezultatom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andros TaunsendDžondžo ŠelviEngleskaEvropaPremijer ligaSvonsiTotenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara