Krkić i MLS - u igri plata od 55.000 evra nedeljno

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.02.19. | 12:42

Da li će nesuđeni srpski reprezentativac okrenuti novi list u karijeri

Nije se dalo Bojanu Krkiću da završi tmurno poglavlje u Stouku i preseli se u Sivas, ali uprkos tome što je prelazni rok zatvoren u najvećem delu Evrope, za nesuđenog reprezentativca Srbije i dalje ima nade.

Prema infromacijama sa Ostrva, Krkić bi trebalo da napusti Stouk u najskorije vreme, čime će ujedno završiti i svoju neuspelu epohu u evropskom fudbalu. Bar na neko vreme. Krkić je, naime, vrlo blizu selidbe u Njujork, gde mu tamošnji tim Revolušn nudi dobar ugovor i sigurnu minutažu. Španskog fudbalera sa srpskim korenima Njujork mami sa 55.000 evra sedmično, što je gotovo duplo više od novca koji inkasira igrajući za Stouk (30.000 evra). 

Izabrane vesti

U ovom trenutku jedino je nepoznata formula po kojoj će se Krkić preseliti u MLS. O tome danima raspravljaju čelnici dva kluba, a kako prelazni rok u MLS traje do 1. maja, nema razloga za žurbu. Doduše, Krkiću se verovatno žuri da što pre, pošto takmičarsku utakmicu nije odigrao još od 24. novembra, kada je protiv KPR na terenu proveo 18 minuta. Od tada, do danas samo je jednom bio na klupi. Ove sezone skupio je 15 utakmica u svim takmičenjima i postigao samo jedan gol. 

Otkako se nesrećno rastao od Barselone, karijera mu je u slobodnom padu. U poslednjih sedam i po godina igrao je za Romu, Milan, Ajaks, Stouk, Majnc i Alaves i samo se u redovima Potersa zadržao duže od godinu dana.

Foto: Reuters


tagovi

Nju Ingland RevolušnBojan KrkićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara