""
""

Krotoneu nije mesto u Seriji A! Bolonja već obezbedila opstanak? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.01.17. | 19:57

Blerim Džemaili doneo drugi trijumf svom timu na gostovanjima ove sezone

Pobeda protiv Peskara u smiraj protekle godine probudila je nadu kod navijači Krotonea da bi njihovi mezimci možda i mogli da se uključe u trku za opstanak, ali posle novog neuspeha na domaćem terenu sva je prilika da će mali klub sa juga morati namo gde pripada - u Seriju B

Izabrane vesti

Da stvar bude gora po izabranike trenera Davidea Nikole tri boda sa njihovog stadiona odneo je jedan od timova kog jure kako bi digli glavu iznad vode. Radi se naravno o Bolonji koja je s ova tri boda dosta briga prebrinula jer je Krotoneu sada pobegla na plus 13.

Posle jako lošeg i nezanimljivog prvog poluvremena gosti su preko Blerima Džemailija na startu drugog dela dela došli do pobedonosnog gola. Domaći su izgubili loptu na sredii terena, Švajcarac se našao u poziciji da šutira i takvu šansu nije prokockao. Lepo je gađao i pogodio - 0:1. Bio je to deveti pogodak igrača Bolonje izvan kaznenog prostora po čemu su lideri u Seriji A. 

Posle ovog vođstva gostiju Krotone sa malo trgnuo, imao šansu preko jedinog stranca u sastavu - Šveđanina Rodena, međutim, Mirante je bio dobro postavljen. To je praktično bila prva i poslednja ozbiljna prilika za domaće. Nedugo posle toga, u 68. minutu Destro izigrao svoje čuvare na boku, uposlio Džemailija, a ovaj sa petnaestak metara tukao pored gola.

Iako nije iskoristio stopostotnu šansu da reši meč, Bolonja je relativno lako odolela i sačuvala minimalnu prednost do kraja... 

SERIJA - 20. KOLO

Subota:
Krotone - Bolonja 0:1 (0:0)
/Džemaili 52/

20.45: Inter - Kjevo

Nedelja:
12.30: Kaljari - Đenova
15.00: Lacio - Atalanta
15.00: Sampdorija - Empoli
15.00: Sasuolo - Palermo
15.00: Napoli - Peskara
15.00: Udineze - Roma
20.45: Fjorentina - Juventus

Ponedeljak:
Torino - Milan

(foto: Action Images)


tagovi

Blerim DžemailiBolonjaEvropaItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara