"Antoni Marsijal"
"Antoni Marsijal"

Kruna najskupljeg prelaznog roka u istoriji!

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.15. | 18:40

Antoni Marsijal je ozvaničio četvorogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom

Antoni Marsijal

Čekalo se celog dana, a onda je Mančester Junajted u 18.15 ozvaničio - Antoni Marsijal je novi fudbaler Crvenih đavola i najskuplji tinejdžer u istoriji engleskog fudbala. 

Izabrane vesti

Istovremeno, dolazak reprezentativca Francuske zaokružio je prelazni rok u Premijer ligi u kojem su klubovi elitnog ranga premašili granicu od milijardu evra i ukupno potrošili tačno 1.167.548.677 evropskih novčanica.

Oko iznosa transfera Antonija Marsijala i dalje je podeljeno mišljenje, engleski mediji tvrde da je ono oko 50.000.000 evra, dok Francuzi pišu da je čak 80.000.000. Ono što se sigurno zna je da je francuski reprezentativac potpisao ugovor na četiri sezone sa slavnim klubom, sa opcijom produženja za još godinu dana.
“Uzbuđen sam što sam stigao u Mnačester Junajted. Uživao sam u Monaku i želim da se zahvalim za sve što su učinili za mene. Radujem se što ću upoznati navijače i raditi sa trenerom Lujom van Galom koji je postigao mnogo toga u karijeri. Oduvek sam želeo da nastupam u Premijer ligi za najbolji engleski klub, to je san svakog dečaka koji počinje da igra fudbal i srećan sam zbog toga”, poručio je Marsijal

Luj van Gal takođe je oduševljen dolaskom mladog napadača.
“Antoni je prirodno nadareni fudbaler, mlad, može da igra na više pozicija, i ima ogroman potencijal. Pratili smo ga već neko vreme i uvideli kako se brzo razvio kao mladi fudbaler. Oduševljen sam što je stigao u Junajted jer verujem da je ovo pravi klub za njega u kome može da se razvije. Ima sve predispozicije da postane top fudbaler, ali mu treba vremena da se privikne na nove uslove i igranje u Premijer ligi", zaključio je Holanđanin.

(FOTO: Tviter/Mančester Junajted)


tagovi

Transferiprelazni rok 2015Monakomeđunarodni fudbalAntoni Marsijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara