""
""

Krznarić optimista: Bićemo zadovoljni i bodom

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.03.16. | 16:05

„Radnički igra odlično, dobra su ekipa, pobedili su u Ivanjici Javor, Čuku kući... Verujem da će odigrati napadački i da će biti posla za mene, ali uzdam se u saigrače" ističe kapiten Lučanaca

Lučansku Mladost ovog proleća baš prate maleri. Pored tri uzastopna prvenstvena poraza, od Zvezde, niškog Radničkog i Voždovca, imali su i veliki problem sa vodenom stihijom koja im je potopila teren i radne prostorije i zbog čega je odložen meč sa Čukaričkim. Sad ekipu Neška Milovanovića očekuje gostovanje Radniku, a kapiten Lučanaca Nemanja Krznarić za Mozzart Sport ističe da je pred subotnje gostovanje umereni optimista.
„Morali smo da se dovijamo za treninge i radili smo na Zlatiboru, u Čačku, Užicu, Guči... Spremili smo se koliko smo mogli, svi saigrači su spremni osim povređenog Pešića i nadam se da ćemo pružiti maksimum“, kaže Krznarić.

Izabrane vesti

Vreme je da Mladost upiše neki bod?
„Radnički igra odlično, dobra su ekipa, pobedili su u Ivanjici Javor, Čuku kući... Verujem da će odigrati napadački i da će biti posla za mene, ali uzdam se u saigrače, naše kontre i bićemo zadovoljni upisanim bodom“, zaključio je Krznarić.

Utakmica Radnik - Mladost (L) igra se u subotu od 15 sati.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnikNemanja KrznarićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara