"Boni i Stons"
"Boni i Stons"

Kuman na sastanku sa Begiristajnom: Čiki, šta kažeš na ovo - ja tebi Stonsa, ti meni Bonija?

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.07.16. | 14:38

Everton i Siti u pregovorima o trampi

Boni i StonsPep Gvardiola traži material za zidanje stubova odbrane, Ronald Kuman brine zbog sve izraženije želje Romelua Lukakua da igra Ligu šampiona. Čiki Begiristajn je tu da ispuni želju trenera Mančester Sitija, Kuman nema tako jak sistem iza sebe. Ali dobro poznaje Begiristajna iz Barselone -skoro sedam godina su delili svlačionicu - pa je preuzeo na sebe odgovornost da pokuša da iznađe rešenje.

Prema navodima ostrvskih medija Kuman je, iako bi uprava Evertona najradije uzela 60.000.000 evra u kešu, predložio da spusti cenu za Džona Stonsa. Tako što će u ceo posao uključiti Vilfreda Bonija.

Izabrane vesti

Ima naravno razloga za takav potez. Lukaku je dobio produženi odmor posle učešća Belgije u završnici Evropskog prvenstva i pitanje je da li će biti u tip-top formi već za početak sezone. Uostalom, ne krije on više da mu se ide u veći klub.

Kumanova ideja je da pokuša da ga ubedi da mu je najbolje da ostane. Ali ako ne bude uspeo mora da ima alternative. Otud - Boni. Bez obzira na to što se on nije proslavio u Sitiju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vilfred BoniPremijer ligaMančester Sitiletnji prelazni rok 2016EvropaEvertonEngleskaDžon Stouns

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara