"Sandro Ramirez"
"Sandro Ramirez"

Kumanov trijumf - Sandro rekao DA (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.05.17. | 11:25

Napadač iz Malage izgleda je izabrao Everton

Sandro RamirezNema ni sedam dana kako su španski mediji izvestili da je Sandro Ramirez procenio da je Sevilja najbolja sredina da nastavi da razvija svoj talenat, ali Englezi kontriraju i tvrde da je 21-godišnji napadač Malage ipak izabrao Everton.

Ugledni Tajms navodi da su se Karamele i Sandro dogovorili oko uslova saradnje, a kako u njegovom ugovoru sa Malagom postoji i otkupna klauzula od skromnih 6.000.000 evra klub iz Andaluzije se tu ništa ne pita.

Izabrane vesti

Stoga je bilo potrebno samo ubediti bivšeg polaznika čuvene Barselonine akademije, a izgleda da je poseta Ronalda Kumana, koji je uživo gledao pobedu Malage nad Seltom od 3:0, urodila plodom. Prema saznanjima Tajmsa igrač je već obavestio upravu Malage da ne želi u Sevilju, već u Premijer ligu. Opcija je bila i ostanak na Rozaledi, ali Malaga i Sandro nisu mogli da se dogovore. Klub je nudio dvostruko veću platu, ali je insistirao i na značajno višoj otkupnoj klauzuli. Nepremostiva razlika očigledno.

Inače, mediji na Pirinejima su pisali da su napadača koji je na 28 utakmica u Primeri ove sezone postigao 14 golova tražili i Atletiko Madrid, Viljareal, pa i Totenhem, Liverpul, Sautempton, Njukasl, dok se u poslednje vreme šuškalo da ga i Borusija Dortmund vidi kao naslednika Pjer-Emerika Obamejana.


tagovi

EngleskaEvertonEvropaMalagaPremijer ligaPrimeraSandro RamirezŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara