"Mario Maslać, kapiten Borca"
"Mario Maslać, kapiten Borca"

KUP: Mudrinski uništio “svoju“ Jagodinu, Maslać i Vujaklija poveli Borac do polufinala

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.03.16. | 15:54

Spartak slavio pod Đurđevim brdom. U Čačku savladan OFK Beograd

Mario Maslać, kapiten BorcaTeško da se iko tome nadao pred početak sezone, prvi polufinalisti srpskog kupa danas su postali Borac i Spartak! I dok je pobeda Čačana i bila očekivana, podvig Spartaka u Jagodini, direktnog rivala i u borbi za opstanak, trebalo bi silno da obraduje sve u Subotici, posebno zbog toga što je proradilo januarsko pojačanje u liku Ognjena Mudrinskog.

Bivši napadač Crvene zvezde je prvo u 89. minutu iznudio prekršaj za najstrožu kaznu i sa bele tačke savladao Lazara Tatića, da bi u sudijskoj nadoknadi to učinio još jednom za konačnih 2:0. Prvenci Mudrinskog u subotičkom superligašu, baš protiv tima koji ga je lansirao u Zvezdu.

Izabrane vesti

Sa druge strane, ona dobra partija i ohrabrujuća pobeda nad Partizanom nije to uradila sa mladim timom OFK Beograda. OFK  je, ipak, tim iz donjeg dela tabele u Superligi, a Borac i dalje drugoplasirani tim prvenstva, a ta razlika u kvalitetu jasno se videla i u njihovom susretu u Čačku - 2:0 na stadionu kraj Morave.

Doduše, dugo su Romantičari uspevali da odole, ali je sav njihov trud pao u vodu kada je u 63. minutu kapiten Mario Maslać konačno načeo odličnog Stefana Čupića među stativama gostujućeg tima. Čupić, koji je sprečio i ubedljiji poraz Beograđana, drugi put je kapitulirao u 81. minutu kada je najbolji strelac Borca Srđan Vujaklija svojim evo već 16. pogotkom u sezoni oduzeo finišu utakmice bilo kakvu neizvesnost.

Kup Srbije, četvrtfinale:

Borac Čačak - OFK Beograd 2:0 (0:0)
/Maslać 63, Vujaklija 81/

Jagodina - Spartak 0:2 (0:0)
/Mudrinski 89, 90+2/

16.00: Javor - Vojvodina
18.00: Partizan - Radnički Niš

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaSrbijaOgnjen MudrinskiOFK BeogradMario MaslaćKup SrbijeJagodinaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara