"Radost igrača Javora"
"Radost igrača Javora"

Kup Srbije traži novog vlasnika: Čuka ispala na „ruletu“ u Ivanjici, Nišlije se gostile pod Bagdalom!

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.15. | 19:18

Brđani eliminisani u dramatičnoj penal seriji kraj Moravice

Radost igrača Javora

Kup Srbije traži novog vlasnika. Ekipa Čukaričkog neće biti u prilici da brani drugi najvažniji trofej u srpskom fudbalu, pošto je u osmini finala eliminisana od Javora u Ivanjici u više nego dramatičnoj penal seriji rezultatom 4:3 (1:1, 1:0).

Izabrane vesti

Brđani su bili prinuđeni da jure prednost rivala još od 15. minuta, kada je Ađuru projektilom iz velike udaljenosti matirao Nemanju Stevanovića. Ipak, pravi džoker ekipe Zorana Popovića - iskusni Nenad Mirosavljević, još jednom je pokazao da je u odličnoj formi i u 51. minutu nakon gužve ispred gola Đogatovića pronašao put ka domaćoj mreži.

Taj rezultat ostao je na snazi do kraja meča, pa se išlo na rulet, a tamo je nešto više sreće i koncetracije imala ekipa Aleksandra Janjića.

Radnički iz Niša nije imao previše problema pod Bagdalom da pronađe put do četvrtfinala nacionalnog kupa, iako je nasuprot sebe imao vrlo borbeni i ambiciozni Napredak - 0:2 (0:1).

Gosti su poveli u najboljem mogućem trenutku. Ašćerić se oprobao u 33. minutu, lopta je na putu ka golu pogodila jednog domaćeg igrača i prevarila Jankovića, koji je bio nemoćan.

Nišlije su povele u odličnom trenutku, ali su u još boljem duplirale svoje vođstvo i defitnitivno prelomile meč. Odličan napad gostiju pogotkom glavom krunisao je Marjanović i odveo svoj tim u četvrtfinale nacionalnog kupa.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Super ligSrbijaRadnički NišNenad MirosavljevićNapredak KruševacNaemeka AđuruJavorČukaričkiAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara