"Ljubiša Dunđerski"
"Ljubiša Dunđerski"

Kuva na Karađorđu: Posle trenera, otišao i sportski direktor

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.10.15. | 14:48

Ljubiša Dunđerski podneo ostavku iz moralnih razloga

Ljubiša DunđerskiKrenulo je kao u snu, ali se negde u međuvremenu raspršio onaj  mit o jednoj moćnoj generaciji Voše. Ceh je prvo platio trener Zlatomir Zagorčić, koji je smenjen posle poraza od Crvene zvezde od 0:3, a danas je za njim krenuo i Ljubiša Dunđerski, sada već bivši sportski direktor Vojvodine.

Kako je saopšteno na sajtu novosadskog kluba Dunđerski je sam podneo neopozivu ostavku iz moralnih razloga. Prosto, nije želeo da odgovornost za loše rezultate u Superligi padne samo na Zagorčićeva leđa.
"Ljubiša Dunđerski je igračka legenda FK Vojvodina, bivši kapiten, član stručnog štaba i funkcioner, koji je svakako dao veliki doprinos klubu u prethodnom periodu i njegovo ime će sigurno ostati zapamćeno u novijoj istoriji Vojvodine. Fudbalski klub Vojvodina koristi i ovu priliku da mu se zahvali na svemu što je učinio za klub i ujedno da mu poželi sve najbolje u budućnosti", navodi se na sajtu Voše.

Izabrane vesti

Podsetimo, Voša je ovog leta ostala bez nekolicine igrača, među kojima se svakako ističu Mijat Gaćinović i Srđan Babić, a između ostalog su došli Miljan Mrdaković, Ognjen Ožegović, Lazar Rosić, Aleksandar Paločević, Aleksandar Paločević, Nikola Antić, Ivan Lakićević… U kvalifikacijama za Ligu Evrope dobro je gurala do susreta sa Viktorijom Plzenj, ostvarila epsku pobedu nad Sampdorijom, dobila i Partizan, ali je posle 14. kola tek na sedmom mestu na tabeli Superlige.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaLjubiša Dunđerski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara